آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام یه توضیح بدم - برای دانلود باید دیباگ فعال باشه و فایل bat رو اجرا کنید و صبر کنید تا تیلت ریست بشه gt828_ts.ko+mc32x0.ko - gt828_ts.ko+mxc622x.ko - gt811_ts.ko - gt811_ts.ko+dmard06.ko - gsl1680.ko - gsl1680.ko+dmard06.ko - gslx680.ko - gslx680.ko+mxc622x.ko - ssd253x-ts.ko - ssd253x-ts.ko+dmard06.ko - goodix_touch.ko - zet6221.ko - zet622x.ko - ft5x_ts.ko - ft5x_ts.ko - ekt3632.ko aka elan - ekt3632.ko aka elan - if the upper one was shifted - ft5x_ts, goodix_touch, ssd253x-ts, zet622x, byd693x-ts, gt82x, gt811, pixcir_cxx, gslx680, st1536_ts, elan_ts + mxc622x - ekt3632.ko aka elan - gt811_ts.ko - gt828_ts.ko+mc32x0.ko - gt811_…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 741 بازدید
تمامی فلشر های مورد نیاز تبلت های اندروید در این تاپیک SP_Flash_Tool_exe_windows_v5.1424.00.zip_exe_windo ws_v5.1424.00 LiveSuit_V1.07 phoenixusbpro_v3.3.4 RockChip_Android_Tool.zip RKBatchToolv1.7.rar Action Pad Tool USB-Burning-Tool_V1.6.2.0128.7z =))
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 810 بازدید
spflash tools 2017
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید دوستان در جریان این ویروس هستن ومیدونن زمانی که گوشی ویروس میگیره چه بلاهای سر گوشی میاره در این پست سعی میشه برای رفع این مشکل توضیحاتی به دوستان داده بشه از کجا بدونیم گوشیمون ویروس گرفته ؟ از نشانه های این ویروس اینه که زمانی به اینترنت وصل میشی گوشی خود به خود دانلود میکنه وچند نرم افزار میگیره از جمله نرم افزارهای مستعجن انتی ویروس و..یا گوشی مدام ارور میده از ارورها میتونم monkaytest را نام ببرم یا زمانی که کلید هوم را میزنیم مثل عکس زیر monkay test وtime serviceنمایان میشه این ویروس هیچوقت با wipeکردن گوشی درست نمیشه بهترین را برای از بین بردن این ویروس اینه که کامل گوشی را فلش بزنیم که در گوشیهای اندروید سامسونگ و هوهاویی همیشه …
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
نرم افزار روت دانلود فایل rootall.rar
آخرین پاسخ توسط omid12, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام خدمت همگی فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه دوستان نرم افزار کار روش کار با این برنامه رو بلدن اینم لینک دانلود http://www.shuame.com/ با فیلتر شکن دانلود کنیین
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 2 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان حتما با سایت pan.baidu.com آشنا هستید - این سایت چینی هست که قبلا 1TB و الان 2TB اطلاعات ذخیره شده در اختیار کاربران میزاره همچنین آموزش ثبت نام در این سایت به دفعات در انجمن درج شده است و همون طور که در جریانید کلی فایل جالب و درجه یک کاربران توش آپلود می کنند . در انجا من به شما سایتی رو معرفی میکنم که بتونید به راحتی با سرچ سریع بتونید فایل خودتون رو پیدا کنید و به دانلود فایلتون اقدام کنید . امیدوارم دیگه برای پیدا کردن فایل مشکل کمتری داشته باشن دوستان و فایل هایی که تست میکنند با همه ما به اشتراک بزارند خدمت شما :x
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 9 پاسخ
- 4.2k بازدید
cm2 - cstool -eft این دانگل ها رو دارم فقط یه مشکلی که هست چطوری باید اینو به سیستم وصل کنم کدوم دکمه رو بگیرم
آخرین پاسخ توسط Puyahemmati, -
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
گوشی fly مدل ff241 چجوری میشه پین گوشی رو ورداشت فایل نتونستم پیدا کنم با cs tool هم میزنم ور نمیداره
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 1 پاسخ
- 11.9k بازدید
از طریق sp flash tool مخصوصی که براتون آپلود کردم، میتونید گوشی های دکمه ای با پردازنده مدیاتک رو ریست فکتوری کنید همین الان روی یک گوشی tecno t701 تست شد روش کار هم خیلی ساده ست روی گزینه format کلیک کنید، سه تا گزینه نشون میده بهتون، اولی رو بزنید (reset to factory default) حالا اوکی بزنید، باطری رو در بیارین، 10 ثانیه صبر کنین، باطری رو وارد کنین و کابل رو وصل کنین، بعضی وقتا لازمه که برای شناسایی گوشی توسط کامپیوتر ، دکمه ی ستاره رو نگه دارین و سپس کابل رو وصل کنین امیدوارم به درد تون بخوره FlashTool_v5.1420.00.7z
آخرین پاسخ توسط Ahadgharibi, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
حذف قفل پترن،پین و اکانت gmail گوشیهای اندروید spd با باکس ولکانو تست شده توسط خودم آموزش برای حذفقفل پترن , پین و اکانت gmail گوشیهای اندروید Spd بدون فعال بودن دیباگ به ترتیب تصاویر و بدون مشکل میتونید گوشی رو انلاک کنید ... (از اخرین ورژن باکس استفاده کنید تا ریسک کار کمتر باشد!) برنامه ولکانو رو باز کنید گوشی رو با کابل p-05b به باکس وصل کنید و پروبهای مثبت و منفی رو به گوشی وصل کنید. از تب spd بوت فایل رو روی 6820/8810 قرار دهید و گزینه run رو فشار دهید. در صورت مشاهده پیام Analysis flash internal data successfully می توانید با خیال راحت به ادامه کار بپردازید...! تیک فرمت رو زده و Run رو انتخاب می کنیم. گوشی با موفقیت فرمت شد…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
حذف قفل گوشی meizu m5 1 2
توسط rahi_sr- 12 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام دوستان این گوشی رمز داره، میخوام هارد ریست کنم، تو محیط ریکاوری برا هاردریست رمز میخواد با چه باکسی میشه کد رو برداشت یا حداقل ریست فکتوری کرد؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 3.4k بازدید
سلام خدمت همگی طبق روش زیر عمل کنید تا مشکل برطرف شود اول برید تو قسمت تنظیمات-مدیریت برنامه ها زبان گوشیتون رو حتما انگلیسی کنید روتبALL برنامه MEDIA STORAGE رو پیدا کنید یادتون نره sort by name باشه نه sort by size حالا media storage رو بازکنین force stop رو بزنین بعدclear data رو بزنین تموم شد.
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 931 بازدید
آموزش طبق تصاویر کرک باکس miracle DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
خدمت دوستان عزیز برای cpu a23 لینک دانلود pass:oilmobile
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
حل مشکلwifi وحالت هنگی گوشی های zenfone فارسی سازی و فلش این آموزش برای تمام سری های zenfone 5 و 6 می باشد 1- ابتدا فایل های مورد نظر با ورژن 4.4.2 با بیلد 2.21.... دانلود می کنید zenfone 5 zenfone 6 2- در فایل های دانلود شده فایل recovery.img را اکسترکت کرده 3- فایل مورد نظر دانلود کرده بعداز دانلود فایل ریکاوری و فایل فلش رو درون پوشه platform-tools قرار می دهیم 4-در پوشه platform-tools با گرفتن shift + rght click گزینه open command انتخاب و دستور زیر را در حالت روشن و فعال بودن تیک usb debug وارد می کنید و اینتر زده تا گوشی به حالت droid boot برود adb reboot bootloader نکته : برای رفتن به صورت دستی گوشی خاموش ولوم بالا+ پاور ظاهر شدن لوگو asus رها کردن …
آخرین پاسخ توسط volhard, -
- 0 پاسخ
- 999 بازدید
atouch a703 فایل فلش تبلت inet-86ve-rev02 download
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام یه تبلت جی تاچ اوردن ومشکل انت داره سیم انتن روهم کندم یکسره کردم ولی بازم حل نشد؟
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام حل مشکل خاموشی mtk بعلت رایت فایل اشتباه و رایت نشدن هیچ فایلی حتی با فرمت و ... مدل تست شده تبلت ztc G.Two گوشی کامل خاموش شده بود و نه با اسکاتر نه با فایل bin فلش نمیشد اموزش استفاده از کرک دارگون در مرحله اول طبق تصویر با تیک EMMC_WRITE_ALL اقدام به فلش کنید این مرحل زمان بر هست و تا انتهای عملیات صبر کنید و اینفویی هم که مشاهده میکنید با اینفو رایت فایل فلش کاملا متفاوت است که فراموش کردم از اینفو کپی بگیرم. پس از اتمام بدون تیک EMMC_WRITE_ALL اقدام به فلش کنید میبینید که به راحتی فلش میشه و گوشی زنده میشه من فقط رو این مدل تست کردم مدلای دیگه هم باید جواب بده کپی برداری ممنوع
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 593 بازدید
سلام دوستان این مطلب بیشتر تجربه شخصی هست تا یک راه حل کلی یک تبلت رو همکار خاموش کرده بود و کلا سیستم دیگه شناسایی نمیکرد - حتی تو فایل منیجر هیچ تشخیصی داده نمیشد پس از سرچ و جستجو باتری رو برای مدتی خارج کردم ( کلا اتصال و لحیم رو از روی برد کندم ) و سپس بعد از چند ساعت سیستم به راحتی شناخت و سپس با دانگل انفینیتی از مدل مشابه بکاپ گرفتم و روی این گوشی رایت کردم و به راحتی گوشی اومد بالا ً@*&،641 خوش باشید
- 1 پاسخ
- 922 بازدید
آموزش حل مشکل خاموشی گوشی چینی Spd 6531 - r5830 به هنگام اینفو و فرمت با باکس ولکانو 100 درصد تست شده توسط خودم "][/url] با تشکر : محسن مهدوی
- 0 پاسخ
- 821 بازدید
ابتدا به اینصورت نقاط KOLO" "KCOLO سیمکشی کنید و فقط فایل booting و recovery رایت کنید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 832 بازدید
حل مشکل خطای رایج system size هنگام بکاپ گیری در فایلهای pac از جی اس ام دولوپرز درود در این پست قصد داریم خطای رایج سیستم سایز هنگام بکاپ گیری از فایل های پک را خدمتتان آموزش بدیم روشی که قرار داده شده صد در صد جوابگوست 1.ابتدا گوشی فوق را روت نمایید 2.نرم افزار روت اکسپلور را نصب نمایید 3.پوشه سیستم را باز کنید 4.حال پوشه APP را خواهید دید 5.حال این پوشه را باز کرده و شما نرم افزار هایی نظیر whats app . talking cat . ninja fruit . angry birds. ... که سایزشان بالای 9MB هستش را خواهید دید حال تمام این فایل را پاک کنید حال براحتی میتوانید بکاپ گیری را بدون مشکل انجام دهید موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 799 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز واسه حل این مشکل کافیه این فایل رو بزنید روش با فلش تولز ورژن 4.2.2 فار سی هم نداره دانلود فایل فلش اگه بالا نیومد یه وایپ هم بکنید برای اینکه واسه سریالتونم مشکلی پیش نیاد کافیه تیک پریلودر رو بردارید و سپس فلش کنید این فایل برای cpu های mt6583/89 قابل استفاده ست امیدوارم بدرد بخور باشه یاعلی
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
حل مشکل سریال invalid-null در سری تبلتهای cpu mediatek Download - گوشی را روت کنید. - فایل نصبی رادر گوشی نصب کنید ولی اجرا نکنید. - فایل mediatek imei repair.exe را اجرا کنید. - حرف Y را تایپ کرده و اینتر بزنید. - حالا اولین سریال را تایپ کرده و اینتر بزنید. - دومین سریال را نیز تایپ کرده و اینتر بزنید. - حالا یک فایل با نام IMEI.bak ایجاد میشود. - آن را در یک مموری کپی کرده و داخل گوشی بیاندازید. - حالا برنامه ای رو در گوشی نصب کردین(mobileuncle)باز کنید. - گزینه IMEI Backup Restore(MTK) رو بزنید. - بعد restore from sd card2 را بزنید و فایل IMEI.bak رو انتخاب ک…
آخرین پاسخ توسط Royalgsm,