آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 949 بازدید
سلام و وقت بخیر خدمت بینندگان عزیز با ششمین قسمت از آموزش تعمیرات نرم افزاری گوشی های موبایل در خدمتتون هستم در این قسمت به آموزش فلش و موارد مرتبط با فلش رام های اسکاتر برای پردازنده های مدیاتک میپردازیم. موارد مطرح شده در ویدیو 3 روش برای بدست آورد اطلاعات پردازنده گوشی ها رام اسکاتر چیست رام اسکاتر باید بر چه اساسی دانلود وفلش شود؟ نکات مهم در فلش رام گوشی های چینی secure boot چیست؟ رام های secure boot پردازنده های مدیاتک تشخیص secure boot بودن گوشی نرم افزار مرتبط با فلش رام های اسکاتر نیازمندی های فلش رام اسکاتر و توضیحات قبل از فلش …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 713 بازدید
با سلام دوستان یک تبلت ایسوس k00eهست تاچش کار نمیکنه..گوشی ن ضربه خورده ن چیزی نا گفته نمونه تبلت 3ماه بیشتر بود رو ارم بود با هر فایل فلشی میزدم قبول نکرد بیش از 7هشت تا فایل زدم ولی قبول نمیکرد.. تا بلاخره یک فایل فیکس 200مگابایتی زدم اومد بالا ولی تاچ کار نمیکنه .با فلش درست میشه یا ن مدل دقیق اینه Asus k00e me372cG
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 834 بازدید
سلام دوستان یه تبلت telpad D7 هست با پردازنده ی rockchip روی آرم دوم ریست میشه، فایل فلشش رو گیر نیاوردم، راهی هست که بشه از یه تبلت سالم با همون مدل read گرفت و روی این تبلت رایت کرد؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
سلام دوستان وهمکاران گرامی.فایل فلش فارسی گوشی چینی XTOUCH -L1 SC6531رو میخواستم اگه لطف کنین لینکشو ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 865 بازدید
سلام دوستان یه دونه meizu 5 هست، اندروید 6، صفحه وارد کردن جیمیل لود نمیشه آخرشم خطا میده به فیلتر شکن هم وصل میکنم بازم همون حالته نسخه قبلی پلی سرویس 2.5.18 بود، الان آپدیتش کردم به 2.5.29 ولی هنوز لود نمیشه نیاز به آپدیت بعدی داره؟
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 638 بازدید
سلام دوستان گوشی oale x3 پردازنده mtk بعد از ری استارت روی لوگوی اول گیر گرده نه با ولوم پایین پاور خاموش شد نه بالا ولوم بالا پاور نه با جفت ولوم پاور با گرفتن پاور هم هیچ تغییری نکرده، هنوز روی آرمه چجوری خاموش یا ری استارتش کنم؟
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
با درود مشخصات خاصی نداره فقط s8ممنون میشم کسی اگر داره رامشو بزاره
آخرین پاسخ توسط sa33d, -
- 1 پاسخ
- 2.3k بازدید
دوستان فایل این گوشی رو کسی داره تست شده باشه؟
- 1 پاسخ
- 699 بازدید
اندروید گوشی 7 هستش هر کاری کردم google account manger 6 نصب کنم نشد و نتونستم با quick shortcut حلش کنم اساتید لطفا راهنمایی کنید
- 1 پاسخ
- 774 بازدید
دوستان لطفا فایل vika w1-3g لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 1 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام خدمت همگی طبق روش زیر عمل کنید تا مشکل برطرف شود اول برید تو قسمت تنظیمات-مدیریت برنامه ها زبان گوشیتون رو حتما انگلیسی کنید روتبALL برنامه MEDIA STORAGE رو پیدا کنید یادتون نره sort by name باشه نه sort by size حالا media storage رو بازکنین force stop رو بزنین بعدclear data رو بزنین تموم شد.
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
مشخص نبودن مدل گوشی 1 2
توسط modern soft- 12 پاسخ
- 1.5k بازدید
دوستان یه گوشی اومده پشت دربش هواوی زده و مدل نیس پشت درب گوشی اینفو گرفتم سی پیو mtk 6580 هستش تو رو برد هم چیز خاصی ننوشته گوشی هم رو آرمه گوشی رو میبرم تو حالت فست بودت وایپ کنم تو اون صفحه که سه تا گزینه میاره ریکاوری - فست بوت و نورمال اونجا فست بوت رو انتخاب میکنم نمیره صفحش و اونجا گیر میکنه با دانگل cs tool ریست ستینگ زدم رف ولی گوشی باز موند رو آرم دوستان برا این گوشی چه رامی بزنم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 952 بازدید
حتما همه شما با سایت firmware1.com اشنایی دارید این سایت فایل فلش تب لت های چینی رو ب رایگان در اختیار کاربران قرار میده نرم افزاری ک برای دانلود در لینک زیر قرار میدم نرم افزاری برای جستجوی راحتتر و دانلود از این سایت هست امیدوارم بدردتون بخوره https://www.file4.net/f-rZv
- 0 پاسخ
- 898 بازدید
حتما برای شما هم پیش اومده ک دنبال فایل و رام چینی خاصی باشید و در انتها ب سایت چینی pan.baidu برسید اما لینک فایل حذف شده باشد سایت زیر برای جستجو و یافتن فایل در این سایت هست http://www.xilinjie.com این هم اموزش دانلود از سایت ک بصورت تصویری قرار دادم براتون
صفحه مشکی g925f 1 2
توسط hamidmobile- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام دوستان یه g925f دارم دانلود مد داره ريكاوري نداره تا لوگو s6 میاد بعد صفحه مشكي میشه تک فایل فلشش هم كردم بدون خطا فلش ميشه كامل بعدشم انگار روشن ميشد مياد بالا چون درايور mtp وصل ميشد رو كامپيوتر يه ٤ فايل فلش كردم روش گوشي روشن ميشه مياد بالا باز به همون شکل کلید ولم ها رو که فشار میدم صدا داره تصویر نداره ریکاوریم نداره باز تاچ ال سي دي هم روش تست كردم باز همونجوره كسي ميتونه راهنمايي کنه ؟
آخرین پاسخ توسط hamidmobile, -
- 10 پاسخ
- 1.6k بازدید
گوشی fly مدل ff241 چجوری میشه پین گوشی رو ورداشت فایل نتونستم پیدا کنم با cs tool هم میزنم ور نمیداره
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
https://ir22.uploadboy.com/d/xznipn26jdfx3pohqettrrg26ugrio7mviynrjlb7ceios3soljho6jp2co3nvyeosgfpb6o/MT6572__W706J_MB_V1.1_4.4.2__ALPS.KK1.MP7.V1.44.rar خدمت شما
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
خدمت شما دوستان https://ir31.uploadboy.com/d/rnnegnsljdfx3pohnutxjxgs5j26rjy2snb5zw3hlfe4rbnmx3frasxvgl63jmu2qfyhykw6/prestigio PAP4322DUO Android 4.1 farsi.rar
- 5 پاسخ
- 3.7k بازدید
امروز قصد دارم روش پشتیبان گیری و بازگردانی سریال از گوشی های سری MTK را به شما دوستان عزیز آموزش بدم سریال این سری گوشی ها بر روی فایل nvram می باشد. نکته : وقتی با این روش سریال ترمیم کنید دیگه با وایپ کردن گوشی سریال دوباره به سریال قبلی بر نمیگرده روش های بسیاری برای پشتیبان گیری از قسمت nvram وجود دارد. که عمومی ترین روش آن با برنامه MTK Droid Tool می باشد. که شما ابتدا باید گوشی را روت کرده و پشتیبان گرفته. پس گوشی را روت کرده و با برنامه MTK Droid Tool از گوشی پشتیبان میگیریم. فایل های nvram.bin و MTxxxx_Android_scatter.txt را بر روی دسکتاپ کپی می کنیم. برای این که فایل nvram را با برنامه Sp flash Tool بر روی گوشی رایت کنیم باید فایل MTxxxx_Android…
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان گوشی شیامی پسورد بهش وارد شده وایپ یا فلش نمیشه برای فلش میگه آنلاک کن و مراحل طی کرده ام ولی بایستی قبلا اکانت داخل گوشی وارد شده باشه نکته :دوستان فایل فست بوت Redmi Note 4x , Redmi Note 4 یکی هستند تصویر 21 مربوط به مرحله آخر آنلاک(کد آنلاک چند دقیقه ای در یافت کردم) تا گوشی آنلاک نشه داخل فست بود فلش نمیشه تصویر 2 گوشی پسورد داره تصویر 1 وقتی وارد محیط ریکاوری میشم گزینه وایپ نداره و فقط همین تصویر نشون میده یکی از سایت ها این راه حل نشان داده همکاران راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 742 بازدید
دوستان وقتی فایلو میچینم این ارورو میده؟کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط skkhossein, -
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
کسی فایل تست شده این گوشی رو داره دو تا گرفتم ج نداد فلش شد گوشی ولی باز رو آرمه
- 11 پاسخ
- 1.4k بازدید
دوستان میشه فایل فلش گوشی چینی v8 رو بزارید گوشی v8 چینی سی پی یو mtk6580
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
گوشی مدلRedmi Pro اومد برام اکانت شیائمی داره با باکس میرکال میزنم اکانت ریست میشه اما موقع بالا اومدن باز اکانت همچنان پا برجا هست
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 5 پاسخ
- 928 بازدید
با سلام یک گوشی طرح هست.. چینی هواوی پی 9 لایت هست..برنامه پیامکش حذف شده..چه جوری و از کدوم قسمت بیارمش ؟؟بازیابی تنظیمات نمیخام بزنم..
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd,