آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
حذف قفل گوشی meizu m5 1 2
توسط rahi_sr- 12 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام دوستان این گوشی رمز داره، میخوام هارد ریست کنم، تو محیط ریکاوری برا هاردریست رمز میخواد با چه باکسی میشه کد رو برداشت یا حداقل ریست فکتوری کرد؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام دوستان این مدل گوشی روی آرم اول اومده، ولی ریست فکتوری که میزنم آرم دوم رو میاره ولی بالا نمیاد گوشی فایلی ازش دارین بهم بدین؟ یه فایل ازش دارم ولی با هر نسخه ای میزنم ارور 2005 میده ورژن پرلودرش اینه: preloader_gxq6580_weg_l
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
سلام... گوشی قفل frp داشت... با تست پوینت فلش زدم اما گوشی روی ارم مونده... با Mi flasher هم زدم ولی بازم روی ارمه... با این ورژن ها فلش زدم : mido_global_images_V9.5.9.0.NCFMIFA_20180428.0000.00_7.0_global_f3011bf605 mido_global_images_V9.5.8.0.NCFMIFA_20180405.0000.00_7.0_global_5555109951_2 mido_global_images_V8.5.8.0.NCFMIED_20170916.0000.00_7.0_global_4e70bd1572 دئستان لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط eyvaltavahom, -
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام وقت بخیر گوشی asus k00e me372cg برام آوردن در حالت دروید بوت نمی رود هنگام ورود به حالت دروید بوت تصویری با نماد پورت usb می آید
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان فایل فلش تبلت چینی با cpu a31s و مشخصات inet-q70-rev02 zeng-gc 2013-08-05 موجود دارین ؟ ضروریه
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 966 بازدید
سلام خسته نباشیدیهگوشی نوکیا 3 با اندروید 7.1.1 با سی پی یو مدیا تک mt6735 برای آپدیت به اندروید 8 تحویل گرفتم . پس از انتقال فایلota به رم ، از طریق ریکاوری فایل رو فلش کردم. متاسفانه پس از آپدیت به منوی ریکاوری رفته و گوشی بوت نمی شود.
آخرین پاسخ توسط asghar1986, -
- 7 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام دوستان یه تبلت بلک بری play book وایپ کردم الان بالا نمیاد فکر کنم چون تو ایران تحریمه به خاطر اونه تا قسمت انتخاب کشور میاد از اون به بعد کشوری رو نمیاره که انتخاب کرد کسی راهی داره براش ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mehrdad85, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
تبلت به مشخصه میان برد مدل ag-02 s108-7730 d2(216) v2.0 cpu sc7730a هرکار میکنم با دانگل اینفتی بکاپ نمیده Phone found! [ 50 ] Port Opened Sync... InitBoot Done [ 0x81 ] , Ver : SPRD3 Sync... Sending FDL [Info] : If SW freeze here more, than 15 seconds - remove cable Boot failed! Loader start failed! Wrong Model selection! Boot failed! راهی هست هارد ریست بشه به صورت دستی
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 990 بازدید
سلام و وقت بخیر خدمت بینندگان عزیز با ششمین قسمت از آموزش تعمیرات نرم افزاری گوشی های موبایل در خدمتتون هستم در این قسمت به آموزش فلش و موارد مرتبط با فلش رام های اسکاتر برای پردازنده های مدیاتک میپردازیم. موارد مطرح شده در ویدیو 3 روش برای بدست آورد اطلاعات پردازنده گوشی ها رام اسکاتر چیست رام اسکاتر باید بر چه اساسی دانلود وفلش شود؟ نکات مهم در فلش رام گوشی های چینی secure boot چیست؟ رام های secure boot پردازنده های مدیاتک تشخیص secure boot بودن گوشی نرم افزار مرتبط با فلش رام های اسکاتر نیازمندی های فلش رام اسکاتر و توضیحات قبل از فلش …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 755 بازدید
با سلام دوستان یک تبلت ایسوس k00eهست تاچش کار نمیکنه..گوشی ن ضربه خورده ن چیزی نا گفته نمونه تبلت 3ماه بیشتر بود رو ارم بود با هر فایل فلشی میزدم قبول نکرد بیش از 7هشت تا فایل زدم ولی قبول نمیکرد.. تا بلاخره یک فایل فیکس 200مگابایتی زدم اومد بالا ولی تاچ کار نمیکنه .با فلش درست میشه یا ن مدل دقیق اینه Asus k00e me372cG
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 898 بازدید
سلام دوستان یه تبلت telpad D7 هست با پردازنده ی rockchip روی آرم دوم ریست میشه، فایل فلشش رو گیر نیاوردم، راهی هست که بشه از یه تبلت سالم با همون مدل read گرفت و روی این تبلت رایت کرد؟
سلام دوستان وهمکاران گرامی.فایل فلش فارسی گوشی چینی XTOUCH -L1 SC6531رو میخواستم اگه لطف کنین لینکشو ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 923 بازدید
سلام دوستان یه دونه meizu 5 هست، اندروید 6، صفحه وارد کردن جیمیل لود نمیشه آخرشم خطا میده به فیلتر شکن هم وصل میکنم بازم همون حالته نسخه قبلی پلی سرویس 2.5.18 بود، الان آپدیتش کردم به 2.5.29 ولی هنوز لود نمیشه نیاز به آپدیت بعدی داره؟
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
Action : Read Info Tips: 1.Remove Battery, Insert usb cable, Insert battery 2.power off Phone, Remove & Reinsert Battery , insert USB Cable (In Case Some Phone Required to hold bootkey) Waiting for Phone Usb... Phone found [ USB Port:COM24 ] Connecting... Connection Done. Read CPU Info... CPU_ID: 6572 CPU_SW: 0000 CPU_HW: CA01 uploading boot image to RAM... Handshake received from Phone. Detected eMMC FlashType. uploading boot image to RAM... Handshake Received from Phone. eMMC cid: 45010053454D303447 CHIP : MT65720000 CPU ID : EMMC ID : 45010053454D303447 EMMC Size: 4GB, usable capacity: 3.69GB…
- 4 پاسخ
- 1.9k بازدید
کسی این فایل رو داره ؟
آخرین پاسخ توسط 1987omid, -
- 29 پاسخ
- 9k بازدید
با سلام یک تبلت Asus هست رو لگو مونده بالا نمیاد..به ریکاوری بردم وایپ کردم بازم درست نشد.. فلش هم زدن بازم همونطوره..میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
سلام دوستان گوشی oale x3 پردازنده mtk بعد از ری استارت روی لوگوی اول گیر گرده نه با ولوم پایین پاور خاموش شد نه بالا ولوم بالا پاور نه با جفت ولوم پاور با گرفتن پاور هم هیچ تغییری نکرده، هنوز روی آرمه چجوری خاموش یا ری استارتش کنم؟
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با درود مشخصات خاصی نداره فقط s8ممنون میشم کسی اگر داره رامشو بزاره
آخرین پاسخ توسط sa33d, -
- 1 پاسخ
- 2.3k بازدید
دوستان فایل این گوشی رو کسی داره تست شده باشه؟
- 1 پاسخ
- 737 بازدید
اندروید گوشی 7 هستش هر کاری کردم google account manger 6 نصب کنم نشد و نتونستم با quick shortcut حلش کنم اساتید لطفا راهنمایی کنید
- 1 پاسخ
- 829 بازدید
دوستان لطفا فایل vika w1-3g لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
مشخص نبودن مدل گوشی 1 2
توسط modern soft- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
دوستان یه گوشی اومده پشت دربش هواوی زده و مدل نیس پشت درب گوشی اینفو گرفتم سی پیو mtk 6580 هستش تو رو برد هم چیز خاصی ننوشته گوشی هم رو آرمه گوشی رو میبرم تو حالت فست بودت وایپ کنم تو اون صفحه که سه تا گزینه میاره ریکاوری - فست بوت و نورمال اونجا فست بوت رو انتخاب میکنم نمیره صفحش و اونجا گیر میکنه با دانگل cs tool ریست ستینگ زدم رف ولی گوشی باز موند رو آرم دوستان برا این گوشی چه رامی بزنم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 998 بازدید
حتما همه شما با سایت firmware1.com اشنایی دارید این سایت فایل فلش تب لت های چینی رو ب رایگان در اختیار کاربران قرار میده نرم افزاری ک برای دانلود در لینک زیر قرار میدم نرم افزاری برای جستجوی راحتتر و دانلود از این سایت هست امیدوارم بدردتون بخوره https://www.file4.net/f-rZv
- 0 پاسخ
- 958 بازدید
حتما برای شما هم پیش اومده ک دنبال فایل و رام چینی خاصی باشید و در انتها ب سایت چینی pan.baidu برسید اما لینک فایل حذف شده باشد سایت زیر برای جستجو و یافتن فایل در این سایت هست http://www.xilinjie.com این هم اموزش دانلود از سایت ک بصورت تصویری قرار دادم براتون
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
گوشی fly مدل ff241 چجوری میشه پین گوشی رو ورداشت فایل نتونستم پیدا کنم با cs tool هم میزنم ور نمیداره
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej,