آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 758 بازدید
سلام دانگل CM2 ورژن جدید نصب می کنم این خطا میزن . فقط ورژن 1.58 نصب میشه . باید اکتیو بشه ؟ از همکارم شنیدم اکتیو فقط برا SPD هست و MTK نیاز به اکتیو نیست . دلیلش چی ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 1 پاسخ
- 774 بازدید
سلام دوستان گوشی های جدید قابلیت جدیدی دارن به نام Volte که مربوط به نت میشه . کسی اطلاعات کاملی داره که دقیقا این Volte چی و چه تاثیری داره .....
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
کس فایل فلش imet t58 رو داره ؟cpu mt6580
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 2 پاسخ
- 829 بازدید
آیا دانگل CM2 دانلود سنتر برای دانلود فایل های چینی دارد ؟
آخرین پاسخ توسط ip_mogamad, -
- 0 پاسخ
- 978 بازدید
با سلام گوشی ASUS ZENFONE 3 (Z017D) ZE520KL دارای مشکل FRP هستش راه حل های موجود در آپارات و یوتویوپ رو امتحان کردم اما جواب نداد دوستان راه حل قطعی کسی سراغ داره
آخرین پاسخ توسط saied1516, -
- 4 پاسخ
- 918 بازدید
دانگل cm2 میخوام بک آپ بگیرم پیغام خطا میده . سی پی یو mtk . ویندوز 7 از نوع 64 بیتی .
آخرین پاسخ توسط masoud, -
روت j7 Pro
توسط One_Gunner1988- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یه گوشی J7 Pro ورژن چینی دارم. کسی میدونه چطور روت میشه؟ مشخصات: نسخه اندروید: 6.1 شماره ساخت: LMY471test-keys با iroot نشد...
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 2 پاسخ
- 745 بازدید
این گوشی با کلید های ولوم پایی و پاور میره تو صفحه ای که سه تا گزینه داره 1-ریکاوری 2- فست بوت و 3 - نرمال من ریکاوری رو انتخاب میکنم با ولوم بالا ولی میاد رو بخش no command هر کاری میکنم نمیره تو تا وایپ کنم
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان مشتری این تبلیت با پردازنده allwinner a33 مدل Onix AT101-1215 آورده رمز داره با adb نشد گوشی 2 کلید داره و از این 2 کلید هم ریکاوری نرفت الان من باید چی کارم کنم تا رمز این باز بشه ... با adb ارور زیر را میده ... مدل دقیق M102_MB V1.4
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 803 بازدید
سلام دوستان فایل تبلت چینی a33 q7-v1.1 چنتا فایل زدم جواب نداد بعضی هام تصویر ندارد این ورژن هم روش جواب نداد a33 q7-v1.0 لطفا از روی عکس برد راهنمایی کنید یا لینک فایل رو محبت کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 1 پاسخ
- 686 بازدید
فایل فلش تبلت d706-mb-v2.1
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام بزرگواران این گوشی روی آرم بود، رام براش گرفتم، بدون پرلودر زدم، ارور pmt داد، firmware upgrade زدم، ارور پایین رو داد، فقط پرلودر رایت میشه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
سلام دوستان نیازمند فایل فلش گوشی hotwav venus x19 با برد جدید با پردازنده sp7731ceb هستم
آخرین پاسخ توسط mohammad563, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام.. دوستان گوشی q8-a13-v1.0 20160118 تاچش از کار افتاده فلش خورده اینطوری شده با چند تا فایل دیگه هم تست کردم بازم همونطوره.. ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 667 بازدید
سلام یه تبلت ایسوز ASUS ZenPad 3S 10 (Z500KLهست که سیم کارت و کامل میخونه ولی فقط از اینترنتش میشه استفاده کرد نمیشه باهاش تماس گرفت ایا این مدل تبلت قابلیت تماس رو دارن یا باید براشون اضافه بشه
آخرین پاسخ توسط saed-2001, -
- 9 پاسخ
- 4.2k بازدید
cm2 - cstool -eft این دانگل ها رو دارم فقط یه مشکلی که هست چطوری باید اینو به سیستم وصل کنم کدوم دکمه رو بگیرم
آخرین پاسخ توسط Puyahemmati, -
- 0 پاسخ
- 550 بازدید
ویرایش کامل... لطفا حذف کنید تاپیک رو
آخرین پاسخ توسط S.QASEMI, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
ممنون میشم اگه از دوستان رام تست شده ارائه بدن مشخصه بردtzx 733 q1 A33
آخرین پاسخ توسط محمد محمدیان, -
- 2 پاسخ
- 864 بازدید
درخواست فایل فلش تبلت چینی با مشخصات زیر را دارم . Mainboard : XLS_M06_V1.3 CPU : MTK 6515A
- 3 پاسخ
- 824 بازدید
یک تبلت maxeeder با مشخصه برد w706G_MB_v1.0 گوشی ن ضربه خورده ن چیزی تاچش خرابه.مثلا عدد ۱میگیری عدد ۳کار میکنه..بعضی وقتا هم درست کار میکنه.. اومدم ریست فکتوری کردم ولی متاسفانه پاک نشد..گالری و موزیک پاک شد.ولی برنامه های نصبی تلگرام و.....پاک نشده.. علت تاچ بد کارکردن ایا با فلش رفع میشه یا خیر؟؟
آخرین پاسخ توسط MMMMMMMMMM, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
سلام درخواست فایل فلش نبلت چینی با مشخصات زیر دارم . T732-SIM-V2.0 شماره مین A13 سی پی یو
- 3 پاسخ
- 972 بازدید
درود اساتید موقع فلش این تبلت فقط تبلت رو میشناسه و هیچ عملیاتی انجام نمیده et-86v2g-v1.8h 2015.01.29 فایلشم تو ساپورت موجوده دو تا فایلم خودم داشتم باز این شکلیه
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان فایل تبلت چینی wolf w800 با مشخصه برد S760C-7731-D2(216)V1.0 با چیپست SPD sc7731g رو کسی داره؟ ضروریه
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 960 بازدید
تبلت قفل داشت فایل از فروشگاه گرفتم رایت کردم حالا خطای com.android.systemui میده لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 22 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام دوستان گوشی چینی zte v829 میخام فلش بزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.مشکل از کجاست؟؟ مدیا تک هست. با این نسخه فلش میزنم SP-Flash-Tool-v3.1332.0.187
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,