آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 942 بازدید
با سلام قبل از اینکه هر بلایی سر گوشی بیارم با کرک میراکل بکاپ گرفتم دوتا فایل دانلود کردم و زدم همون اولیه گوشی خاموش کرد گوشی مشابه اوردم بکاپ گرفتم زدم به قصد هم فلش کردن هم روشن کردن ولی هیچ کدوم نشد الان بکاپ خود گوشی رو از خودش گرفتم تا با میراکل میزنم هنگ مینکه میپره بیرون یا اگر هم بگیره روشن نمیشه دوستان راه حل ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 942 بازدید
سلام دوستان ویروسی ..... Wait for phone... Phone found! [ 19 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCB00 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87 NAND Flash : NOT INSTALLED eMMC Flash : 1501004B3758564D42014EA5B2CBB171 Initialize Memory ... DRAM already initialized by Preloader DAgent sent , init …
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 940 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی فایل فلش تبلت فوق رو میخواستم اگه کسی فایلشو یا لینکشو داره آپ کنه ممنون میشم اینم مدل دقیق --- تبلت جی ال ایکس G783H-mainboard-v3.0.0 2014.04.28 topwise-014
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 2 پاسخ
- 938 بازدید
سلام دوستان کسی فایل فلش تبلت چینی مدل bm750_v3.1_A23 رو داره واسم اپلد کنه
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 937 بازدید
سلام یک گوشی smart i8813 برام اوردن که همش اخطار میده منم گوشی رو فرمت کردم و خاموش شدش الان صاحبش گیر داده گوشی رو روشن میخواد منم متاسفانه طی خاموشی نکرده بودم رام این مدل تو سایت هستش ولی رمزش اشتباه هستش لطفا از بزرگان سایت این فایل رو رسیدگی کنن یا فایل دیگه ای بزارن صاحب گوشی کچلم کرده=((
آخرین پاسخ توسط iratel, -
- 0 پاسخ
- 935 بازدید
نرم افزار جالب برای دانلود فایل فلش گوشی و تبلت های چینی دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 933 بازدید
دوستان یه تبلت ایسوس k012برام اومده بود فقط اینستاگرام رو باز نمیکرد.میزد متوقف شد.دوبارم فلش کردیم ولی بعد از دو روز دوباره به این روز میوفته.راهی بنظرتون میرسه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 931 بازدید
با سلام خدمت اساتید تبلت هنگ روی لوگو هست و روی خودش فایل WW_ V12.14.3.18 هست منم همینو از سایت ایسوس گرفتم روی رم میخام فلش کنم نمیشه پیغام file abroad میزته کسی فایل برای فلش با فلشر داره/
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 1 پاسخ
- 931 بازدید
سلام دوستان و اساتید گرامی یه سوال داشتم از خدمتتون من میخوام در صورت امکان کلمه تبلت رو در جاهای زیر در صورت امکان ویرایش یا حذف کنم About tablet Your tablet shutdown و.. کلا هرجا که کلمه تبلت وجود داره اگه راهی داره دوستان راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 931 بازدید
دوستان وقتی فایلو میچینم این ارورو میده؟کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط skkhossein, -
- 1 پاسخ
- 928 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی چینی blackviewمدل heatwaveبرام اوردن که با فایل اشتباه خاموش شده ممنون میشم از اساتید محترم رام این مدل رو اگه دارن برام بزارن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 928 بازدید
سلام و درورد فایل فلش Sony Xperia Z6 Clone MT6572 $0ny 3xperia Zsix Clone MT6572
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 928 بازدید
با سلام شاید واسه بعضی همگارا پیش اومده باشه زمانی گوشیهای چینی را فلش یا فرمت میزنن مثل سامسونک i9500لوگوی روشن شدنشون تغییر میکنه که اکه مشتری گیر بده و دوباره همون لوگوی سامسونگ را بخواهد این کد را وارد کنید ستاره مربع 0066مربع گوشی ریستارت میشه وارمش دوباره سامسونگ میشه امیدوارم تکراری نباشه
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 928 بازدید
سلام من تبلتی دارم به اسم crony مدل CN-7029 که موقع روشن کردن آن روی لوگو قفل می کند لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم با خاموش کردن تبلت آن را ریست کنم مشخصات برد تبلتم این است پردازنده a23 t710-v2.0-20141230
آخرین پاسخ توسط moh, -
- 0 پاسخ
- 928 بازدید
لینک دانلود All Android Hard Reset
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 927 بازدید
سلام یه تبلت دارم اصلا بالا نمیات _qp78 main pcb v1.1 مدل همرزده این تبلت به نظرم FARASSOO 717 باشه که فایل فلش اونم نیست
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 926 بازدید
spflash tools 2017
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 922 بازدید
دوستان وقت بخیر تمامی رام های سرچ گوگل رو دانلود کردم و روی گوشی فلش میکنم گوشی یا رو لوگو گیر میکنه یا با بعضی از رام ها تک ویبره میشه کسی رام تست شده برای این مدل داره ؟ g7108 mt6582
آخرین پاسخ توسط masterjuint, -
- 1 پاسخ
- 918 بازدید
ی شایومی ردمی نوت 3 دارم در حالت فست بوت میخوام فلش کنم این ارور رو میده flash_all_except_storage.bat
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 918 بازدید
حل مشکل خطای رایج system size هنگام بکاپ گیری در فایلهای pac از جی اس ام دولوپرز درود در این پست قصد داریم خطای رایج سیستم سایز هنگام بکاپ گیری از فایل های پک را خدمتتان آموزش بدیم روشی که قرار داده شده صد در صد جوابگوست 1.ابتدا گوشی فوق را روت نمایید 2.نرم افزار روت اکسپلور را نصب نمایید 3.پوشه سیستم را باز کنید 4.حال پوشه APP را خواهید دید 5.حال این پوشه را باز کرده و شما نرم افزار هایی نظیر whats app . talking cat . ninja fruit . angry birds. ... که سایزشان بالای 9MB هستش را خواهید دید حال تمام این فایل را پاک کنید حال براحتی میتوانید بکاپ گیری را بدون مشکل انجام دهید موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 917 بازدید
سلام دوستان کسی فایل تبلت چینی qa88-v2.3 َa33 hd lcd رو داره من یک فایل و از سایت گرفتم فلش زدم تصویر نصف شد ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 917 بازدید
این گوشی با کلید های ولوم پایی و پاور میره تو صفحه ای که سه تا گزینه داره 1-ریکاوری 2- فست بوت و 3 - نرمال من ریکاوری رو انتخاب میکنم با ولوم بالا ولی میاد رو بخش no command هر کاری میکنم نمیره تو تا وایپ کنم
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 1 پاسخ
- 917 بازدید
سلام توضیح فارسی و صاف و روشن از این ویدیو وجود نداره ؟ این چی میگه با این لهجه که داره ..... ویندوزش هم جنگ جهانی هست یا کودکستان . اصلا ادم هنگ میکنه . من kitchen ورژن 2.2 رو دانلود کردم وطبق آموزش میگه برو داخل cygwin و فولدر home و اونجا یه فولدر دیگه وجود داره که داخلش 3 تا فایل وجود داره البته برا من نمیدونم چرا 4 تا فایل وجود داره ! خب آخرش میگه همون جا kitchen رو اکسترکت کن منم این کار رو انجام دادم ولی طبق فیلم باید دو تا فایل یکی بوت و یکی کیچن اکسترکت بشه ولی کیچن من فقط همون فایل کیچن رو داره و همون اکسترکت میشه خبری از فایل بوت نیست ؟ اینم عکس فایل های اموزش :
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 916 بازدید
سلام مشتری تبلت آورده کد داره برا برداشتن کد چی کار کنم منو ریکاوری هم نداره کسی روشی یاد داره ؟ فایل فلش این مدل هم اگه بود؟ ممنون Q8H-V1.4 .jpg' alt='p9i5_20000113_234333[1].jpg'>]
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 0 پاسخ
- 915 بازدید
با سلام خدمت دوستان آخرین نسخه کرک شده همراه با لودر لینک مستقیم: https://www.4shared.com/web/directDownload/QtZ9H-gcce/npgav.b9456fdd18a4631d016048a379fafed2 استفاده از دکمه تشکر یادتون نره
آخرین پاسخ توسط simorgh,