آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
درود گوشی مورد نظر ویروس س... داره با چندین فایل تست کردم فایل رایت نمیشه روش این هم اینفو : Welcome to use Miracle Box (World's First Fuzzy Logic Based Tool) Update:16-01-09 Connected OK. Check Authentication... Check the new version. Fuzzy Logic Method is very safe and reliable ! Definition Applied 1. Power Off Phone , Remove Battery, Insert Battery Back 2. Insert USB cable. In some cases Required Hold BootKey 3. Use Miracle Boot Key In cases Boot key not Find 4. Battery Should be Charged more then 50% Waiting for USB Port... Set MediaTek PreLoader USB VCOM (Android) (COM45) Please Hold "ON" to connect with the phone... Connected to Phone. CP…
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 677 بازدید
دوستان عزیز گوشی چینی txl n9100 واسم اومده و چند تا ویروس خطرناک توی فایل سیستم های گوشی هست از جمله voice screen lock که با نرم افزار های زیر هم از بین نرفت میراکل تب AV kingroot unistall tool Easy Team Virus Remover TELECom Android Anti-Malware PanterAndroidTools دانگل میراکل تب اسمارت AV دوستان نرم افزاری دیگه ای سراغ دارن؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 8 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام این تبلت هر کار کردم نتونستم رمزشو بردارم اگه اموزش برای برداشتن رمز هست بزارین با فایل فلشش لطفا اضطرایه
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان ایا کسی راه حلی واسه حل این مشکل داره؟
آخرین پاسخ توسط sina1381, -
مشکل تصویر تبلت gstar 1 2
توسط tifo02- 15 پاسخ
- 1.4k بازدید
دوستان سلام تبلت آک بنده تاچش کار نمیکرد فلش زدم الان تاچ کار میکنه و تصویر به هم ریخته اس cpu:A23 ET)86V2G_A23_V1.8h 2015-01-29
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 621 بازدید
درود... تبلتی مشتری اورده که کلا هنگه و با فرمت و فلش مشکلش حل نشد...مشکل دیگه ای که هست با فایل منیجر حافظه داخلی گوشی رو نمیشه باز کرد و از تنظیمات هم حافظه داخلی فرمت نمیشه....ایا میشه پارتیشن حافظه رو از طریق فست بوت یا Adb فرمت کرد؟؟ اگر دستورش رو بزارید ممنون میشم..
آخرین پاسخ توسط reza_behbahan, -
- 1 پاسخ
- 834 بازدید
سلام دوستان...مشتری این گوشیو میخاسته اپدیت کنه از داخل تنظیمات که به گفته ایشون موقه نصب ارور داده وتبلت خاموش شده....حالا دیگه روشنم نمیشه...باتری روهم کشیدم جا زدم بازم چیزی نشد...فقط وقتی گوشیو وصل سیستم میکنم یه درایور به این اسم moorefield میشناسه...فک میکنم بریک شده باشه..دوستان راهی برای فلش این گوشی هست در این حالت؟باتشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 757 بازدید
سلام تبلت رو فرمت کردم با فلش تولز الان کلا خاموش شده به کامپیوترم وصل نمیشه یجا شنیده بودم رو برد یجارو اتصالی میدن اکی میشه حالا نمیدونم واسه این مدل cpu بود یا نه مدل microlab m-708s رامشو بکاپ گرفتم اولین باره اینجوری شده
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود خدمت همکاران عزیز. تبلت پیرگادین مدل pc704s به شماره برد f761s-mainboard-v2.0.0 gt910 دارم که مشتری برای فلش اورد . بنده با فایلی ک داشتم فلش کرده ولی متاسفانه بعد بالا اومدن تاچ کار نمیکرد ک با فایل دیگری ک داشتم فلش کردم بعد تمام شدن فلش هر کاری کردم روشن نشد . کارهای انجام شده : تست با منبه جریان میکشه ولی روشن خیر با باتری و منبع به سیستم وصل میکنم صدای usb میاد ولی فلش انجام نمیشه البته با باتری چراغ ابی روشن میشه ولی با منبه نه سوکت شارز را هم عوض کردم بازم نه لطفا دوستان راهنمایی کنند/
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم.تبلت بعد ریست مشکل دوربین پیدا کرده.a23 t736 mainboard v3.0 و روی فلت دوربین sy109-733 نوشته با فایل a23 t736 v2.3 فلش زدم حل نشد.یه فایل v3.0 تو انجمن هست که از سایت 4shred هست لیننکش مشکل داره وسط دانلود ارور میده.و درضمن پسورد هم داره.اگه میشه راهکارشو بگین
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 4 پاسخ
- 887 بازدید
سلام یه گوشی هست چینی هست و میخام ازش بکاپ بگیرم ولی هر چی میزنم که اینفو بگیرم نمیشه کسی راهی بلده از طریق adb اینفو بگیرم؟
آخرین پاسخ توسط arashmaleki, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان این گوشی اندروید 5 هستش و مشکل داره برای حذف cpu کوالکام هست و کابل edel هم نداره با cm2 بردارم smart-L5251 کسی از دوستان تجربه ای داره بگه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط narsis5, -
- 1 پاسخ
- 784 بازدید
درود مدلش psp7557 قفل امنیت داشت مجبور شدم فرمت بوتلودر بزنم الان هر کار میکنم روت نمیشه که سریال ترمیم بشه
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 9 پاسخ
- 2k بازدید
سلام خدمت اساتيد عزيز خواستم ببينم بعضي گوشي ها رو به برنامه وصل ميکني جاي اينکه رنگ زرد باشه اون پايين بزني راحت بشه رنگ آبي مياد ونه تنها اين برنامه روتش نميکنه بلکه هيچي ديگه روتش نميکنه يه بار دادم يکي ازهمکارا نميدونم چيکارکرد 2دقيقه اي با کوشي که برنامه گوشي رو سبز ميشناخت وراحتم روت ميشد دوستان که تجربه شون بيشتره ممنون ميشه اگه راه حل يا قلق خاصي داره بهمون بگن بيشتر واسه بک اپ سريال به برنامه نياز داشتم اينم تصوير از مشکل که دقت کنيد رنگش ابي و قابل روت با هيچ برنامه اي نيست
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 3 پاسخ
- 925 بازدید
سلام... من با نرم افزار PhoenixUSBPro میخام تبلتم با پردازنده a31s رو فلش کنم... اما نمیتونم... فایل فلش هم از همین سایت خریدم/// با فونیکس سوییت تبلت شناسایی میشدو.. اما فایل ایمیج رو نمیشناخت.... با مدیر سایت تماس گرفتم گفتن با PhoenixUSBPro نصب میشه..... ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم با این نرم افزار فلش کنم تبلتم رو.. وقتی به کامپیوتر وصل میشه تلبت صدای وصل شدنم میده... اما روی نرم افزار نمیشناسه... اروری که میده رو پیوست کردم که فکر کنم میگه قبل از شروع نرم افزار تبلت رو وصل نکن....
آخرین پاسخ توسط mohammad_shadi, -
- 1 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید یه فایل براش دانلود کردم اینم لینکش http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePAD/FE170CG/UpdateLauncher_K012_WW_10_32_1_33_1.zip که روش گفته شده به این صورته فایل را به ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر نام دهید و به مموری انتقال دهید تبلت را به ریکاوری ببرید (ولوم بالا و پاور) از طریق SD DOWNLOAD فلش کنید ولی موقع فلش ارور cant find میزنه
آخرین پاسخ توسط Gladiator, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت همگی گوشی فوق بعد از فلش صحفه شطرنجی شده کلی فایل دانود کردم متاسفانه اصلا رایت نمیشه فقط یه رام نصب میشه که با اونم صحفه شطرنجی میشه ممنون میشم دوستان اگه فایل تست شده یا فایلی واسه حل مشکل تصویر داشته باشن لطف کنن سپاس از دوستان
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
please ensure the firmware file is valid and device work out correctly وقتی میخوام فلش کنم این ارورر میده میبن بردش : et_q8_v2.0 cpu a33 با فونیکس فلش میکنم این ارورر رو میده
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 3 پاسخ
- 972 بازدید
درود اساتید موقع فلش این تبلت فقط تبلت رو میشناسه و هیچ عملیاتی انجام نمیده et-86v2g-v1.8h 2015.01.29 فایلشم تو ساپورت موجوده دو تا فایلم خودم داشتم باز این شکلیه
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 20 پاسخ
- 2.6k بازدید
دوستان اینو چطوری فلش کنم
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 1 پاسخ
- 806 بازدید
با سلام خدمت اساتید تبلت هنگ روی لوگو هست و روی خودش فایل WW_ V12.14.3.18 هست منم همینو از سایت ایسوس گرفتم روی رم میخام فلش کنم نمیشه پیغام file abroad میزته کسی فایل برای فلش با فلشر داره/
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 14 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام یکی از همکاران این تبلت برام اورده فایلشم گرفتم ولی روش رایت نمیشه چند لحظه صبر میکنه برای رایت شدن ولی این رور میده تقریبا 20 ثانیه رو 3 درصد میمونه هم با PhoenixSui چک کردم و هم با LiveSui و طبق گفته دوست عزیزمون اقای MR.ALI با مری هم تست کردم رو صفحه تبلت میاد که میخواد فلش بشه ولی متاسفانه نمیره یک چیز عجیبم که متوجه شدم این که زمانی که به منبع میزنم برای فلش با ممری جریان تا 76 هم میره مدلش:E79_V1.1
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام بزرگواران این گوشی روی آرم بود، رام براش گرفتم، بدون پرلودر زدم، ارور pmt داد، firmware upgrade زدم، ارور پایین رو داد، فقط پرلودر رایت میشه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 15 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان خسته نباشید. یه مشکلی من دارم با تبلتها و یا گوشیهای اندروید البته بعضیاشون اونم اینه که یه سری گوشیها رو که به سیستم وصل میکنم با وجود فعال بودن تیک یو اس بی شناخته میشن ولی هیچ عملیاتی نمیشه روشون انجام داد و معمولا موقع شناخته شدن به این دو عنوان شناخته میشن بعضی موارد به عنوان امولاتور و گاهی هم به عنوان افلاین دیوایس.اگر دوستان کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ ..
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
عرض سلام گوشی چینی bml one mini با سی پی یو SC6820 اومد با ولکانو فرمت کردم الان تا ارم بالا میاد سرچ کردم فایل فلشش رو پیدا کردم ROM BML One Mini SC6820 | [Official]-[updated] add the 04/07/2014 on Needrom اما وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ویندوز من 7 هست در ضمن قبلش بک اپ گرفته بودم اما دوباره که فلشش کردم فلش شد اما اخرش این ارور داد > Internal version: SPRD3 Boot downloaded. Start boot please wait a moment.... Spreadtrum Boot Block version 1.1 Boot downloaded. Boot downloaded. Flash ID: 00AD00BC9055 Flash Type:[Hyundai] NAND_HY27UT088G2A FLASH LEN:0x20000000 Erase flash complete. Writing completed. Flash file D:\02-volcano\file …
آخرین پاسخ توسط Cortana,