آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان کسی فایل تبلت چینی مدل سی پی یو T730-B-SY v3.0 و A23 اگه دوستان کسی داره اپلد کنه ممنون میشم باتشکر
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام یه گوشی هست چینی هست و میخام ازش بکاپ بگیرم ولی هر چی میزنم که اینفو بگیرم نمیشه کسی راهی بلده از طریق adb اینفو بگیرم؟
آخرین پاسخ توسط arashmaleki, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام می خواستم بدونم این حجم EMMC چطور بفهمم این حجم به گوشی مورد نظر من می خوره با ولکانو از گوشی I9060 چینی رید ایفو گرفتم سئوالم این که این عدد رو چطوری متوجه بشم که به مدل گوشی من میخوره آیا از روی رید اینفو مشخص میشه یا نه این رید اینفوی گوشی من Analysis of USB port,Please insert phone USB cable. Connecting... CPU TYPE:MT6572 Hardware version:CA01 Software version:0000 SecCfgVal :0x00000000 BromVersion :0xFF BLVersion :0x01 Boot downloading complete! FlashID:00EC00BC00000055 Flash Type: NAND_K9K4G16Q0M FlashLen:20000000 Analysis of system files... PRELOADER: addr:0x000000 --length:0x080000 …
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
SP Flash Tool 3.1352.01 (5.1352.01)
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام نیازمند فایل فلش با مشخصه g-tab b86v_mb_1.5_2015 می باشم(p709m)
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
ابزاری مناسب برا ترمیم سریال گوشیهای سری spd دانلود =P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان میخوام فلش کنم بدون یو اس بی باشه چون یه رام زدم قسمت یو اس بی کامل قطع شده .....(تو گروه تلگرام هم اگه یادتون باشه مطرح کردم)
آخرین پاسخ توسط farzin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
اموزش فلش وآپدیت گوشی و تبلت پرستیژیو prestigio برای دریافت فریمورهای این مارک به آدرس زیر برید Index of /Service_Files/ بعد از دریافت فریمور مناسب برای گوشی یا تبلت خودفایل مورد نظرو از زیپ دربیارید.یه مموری کارت فرمت شده FAT32 بیارید. یه پوشه به اسمFirmware درست کنید. دستگاه راخاموش کرده ومموری راداخل ان قرارمیدهید.همزمان کلید پاور و ولوم مثبت را نگه دارید تا به حالت آپدیت برود. بعداز پایان این پروسه گوشی ریستارت میشود وتمام..
آخرین پاسخ توسط volhard, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان من دنبال فایل vitu mars5 میگردم، کسی این فایل رو داره؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام.دوستان اگه دقت کرده باشید بعد از استفاده از برنامه هایی مثل iuw برای فلش تبلت های چینی بخشی از حافظه رم کم میشه که قابل نمایش نیست.این فضایی که کم شده اینه "][/url] برای اینکه این فضا آزاد بشه و بتونید ازش استفاده کنید کافیه با برنامه iuw طبق عکس زیر عمل کنید."][/url] و بعد "][/url] حالا میبینید که بخش اعظمی از فضای اشغال شده برگشته و یه فضای ناچیزی هنوز مونده مهم نیست. "][/url] امیدوارم تونسته باشم به پیشرفت سایت کمک کرده باشم با این که میدونم این آموزش کارایی کمی داره. موفق باشید. :)
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام یه تبلت دانش آموزش هست میخوام الگوش رو بردارم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام لطفا فایل فلش i9082 spd 6820 رو بزارید خیلی گیرم..با باکس فرمت کردم الان رو لوگو مونده بالا نمیاد با این زدم فلش نمیگیره 6820_2.3.5_c920_shengda_s803_3d_v08_bin-130812-JT8009-I9082.pac
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
آموزش حل مشکل خاموشی گوشی چینی Spd 6531 - r5830 به هنگام اینفو و فرمت با باکس ولکانو 100 درصد تست شده توسط خودم "][/url] با تشکر : محسن مهدوی
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام گوشی ویرورسیه ممنون میشم لینک رام این مدل رو بدید pad5500 duo
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
LiveSuit Pack 1.11 https://drive.google.com/file/d/0B-5...ew?usp=sharing
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان لطفا فایل vika w1-3g لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
ET-86v2g-a23-v1.8
توسط gebal- 1 پاسخ
- 1k بازدید
تبلت فقل هست gstar g755 cpu:a33 میان برد et-86v2g-a23-v1.8h یه چیز عجیب رو سی پو تبلت نوشته آ33 اما رو برد نوشته آ23 et-86v2g-a23-v1.8h لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام این برنامه بسیار امده ب خصوص برای cpu :A10&A13که سوکتشون خراب یا قدیمی هستش و یا سیستم شناسایی نمی کنه تبلت رو با این برنامه راحت فایل روی رم رایت میکنی تبلت رو خاموش و روشن میکنید و شروع ب فلش میشه.یاعلی PhoenixCard_V309
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
1 - ابتدا یک رام استوک نصب کنید. 2 - نرم افزار مخصوص روت رو از لینک زیر دانلود کنید. AsusIntelRootkit.zip 3 - فولدر را باز کرده و روی گزینه CheckBeforeAction کلیک کنید. 4 - حال گوشی رو روشن به سیستم متصل نمایید. تمام
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دانگل CM2 ورژن جدید نصب می کنم این خطا میزن . فقط ورژن 1.58 نصب میشه . باید اکتیو بشه ؟ از همکارم شنیدم اکتیو فقط برا SPD هست و MTK نیاز به اکتیو نیست . دلیلش چی ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام مشتری گوشی اورده که هواوی است ولی چینی روی ارم گیر کرده کسی رام این گوشی رو داره
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان.میخواستم از اساتید بپرسم کارایی این بخش از فلش تولز چیه؟
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
درود در این ورزن تغییرات متعددی انجام شده که با وصل شدن به اینترنت امیدوارم بتونین بهره لازم را ازش برده باشین دانلود SAMSUNG GT-S 5830 READ INFO DONE SAMSUNG GT-S 5830 READ GMAIL ID DONE SONY ERICSSON WT19 I LIVE WITH WALKMAN WIPE DATA DONE Samsung Galaxy GTI8262 Root Success with Uni-Android Version-6.0 2s7hyxz.jpg ng9jjd.jpg rhvdsp.jpg 2m2getk.jpg ofu98j.jpg
- 2 پاسخ
- 997 بازدید
سلام .تبلت چینی مدیاتک فلش کردم خوابید حالا با دامپی که داشتم از خودش زدم اومده بالا اما ارورencryption unsuccesful میده ....با cm2 هم اومده زدم ....دوستان ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 995 بازدید
درخواست اموزش اکتیو کردن تبلت بلک بری پلی بوک دوستان وقتی میخای تو قسمت کانتری انتخاب کنی چیزی نمیاره
آخرین پاسخ توسط mohammadboukani,