آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 939 بازدید
با سلام همون طور که می دانید این برنامه کارایی های خیلی زیادی ازجمله هارد ریست کردن و فلش کردن و.... داره http://download1455.mediafire.com/w3gszy9b12ig/7la9qmahblejuz5/PhoenixSuit_V1.10.zip
آخرین پاسخ توسط mehrdad.lovely, -
- 3 پاسخ
- 938 بازدید
با سلام دوستان نیاز شدید به فایل گوشی چینی ccit z20 با cpu spd6820 دارم.
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 937 بازدید
سلام و عرض ادب مدل : TE7822116B smartTouch cpu : Mediatak mt8389wmk ممنونم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 936 بازدید
آموزش طبق تصاویر کرک باکس miracle DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 0 پاسخ
- 935 بازدید
درود دوستان و همکاران عزیز گوشی blackview crown رو لوگو بود متاسفانه قبل از فلش از رامش بکاپ نگرفتم و موقع فلش هم اشتباها فایل preloader رو همراه با بقیه فایلها فلش کردم . گوشی کلا خاموش شده. فایلای تو سایت هارو هم همه امتحان کردم preloader هیچ کدوم همخونی نداشت. کسی راهی داره براش ؟ cpu mt6592 اگه کسی این گوشی رو دم دست داره ممنون میشم از preloader ش بکاپ بگیره برام.
آخرین پاسخ توسط behnam0900, -
- 4 پاسخ
- 934 بازدید
دانگل cm2 میخوام بک آپ بگیرم پیغام خطا میده . سی پی یو mtk . ویندوز 7 از نوع 64 بیتی .
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 3 پاسخ
- 933 بازدید
سلام دوستان یه دونه meizu 5 هست، اندروید 6، صفحه وارد کردن جیمیل لود نمیشه آخرشم خطا میده به فیلتر شکن هم وصل میکنم بازم همون حالته نسخه قبلی پلی سرویس 2.5.18 بود، الان آپدیتش کردم به 2.5.29 ولی هنوز لود نمیشه نیاز به آپدیت بعدی داره؟
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 4 پاسخ
- 932 بازدید
سلام فلش کردم با ایرانسل و همراه هم تست کردم زنگ میخوره ولی اس ام اس دریافت نمیکنه....مرکز پیام هم نداره حداقل اونو تغییر بدم
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 930 بازدید
سلام... من با نرم افزار PhoenixUSBPro میخام تبلتم با پردازنده a31s رو فلش کنم... اما نمیتونم... فایل فلش هم از همین سایت خریدم/// با فونیکس سوییت تبلت شناسایی میشدو.. اما فایل ایمیج رو نمیشناخت.... با مدیر سایت تماس گرفتم گفتن با PhoenixUSBPro نصب میشه..... ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم با این نرم افزار فلش کنم تبلتم رو.. وقتی به کامپیوتر وصل میشه تلبت صدای وصل شدنم میده... اما روی نرم افزار نمیشناسه... اروری که میده رو پیوست کردم که فکر کنم میگه قبل از شروع نرم افزار تبلت رو وصل نکن....
آخرین پاسخ توسط mohammad_shadi, -
- 1 پاسخ
- 929 بازدید
آموزش حل مشکل خاموشی گوشی چینی Spd 6531 - r5830 به هنگام اینفو و فرمت با باکس ولکانو 100 درصد تست شده توسط خودم "][/url] با تشکر : محسن مهدوی
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 4 پاسخ
- 927 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه گوشی چینی با سی پی یو 6820برام اوردن که مخاطبین سیم کارت رو به هیچ عنوان بالا نمیاره گوشی رو هم فرمت کردم ولی بیفایده بودش از اساتید محترم خواهشمندم منو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 0 پاسخ
- 925 بازدید
SP Flash Tool 3.1352.01 (5.1352.01)
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 919 بازدید
سلام دوستان کسی فایل فلش بدون مشکل این مدل رو داره. t786-mainboard-v2.0
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 918 بازدید
درخواست اموزش اکتیو کردن تبلت بلک بری پلی بوک دوستان وقتی میخای تو قسمت کانتری انتخاب کنی چیزی نمیاره
آخرین پاسخ توسط mohammadboukani, -
- 0 پاسخ
- 918 بازدید
خدمت دوستان عزیز قسمت اول قسمت دوم pass:artoor32.g.three
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 917 بازدید
سلام تبلت چینی قفل میخوام ریست کنم چند روش تست کردم جواب نداد . این مدل مینبرد و سی پی یو ریست دستی داره یا باید حتما فلش کنم ؟ CPU = ATM7031A Mainboard = ATM7031_Q88_V1.3
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 917 بازدید
دوستان من دنبال فایل vitu mars5 میگردم، کسی این فایل رو داره؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 914 بازدید
---------------------------------------------------------------------------------------------- Turn-on the Phone Goto 'Settings > Application > Development' And Check 'Usb Debugging' Then Connect Usb Cable To Phone And Install Needed Driver. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Prepairing ...OK Device Found! Root Procedure Started! Prepairing ROOTFILE ... OK Rebooting To Recovery ... OK When Your Phone Enter in Recovery Mode Following This Steps: ------------------------------------------------------------------------------------------------ 1) Press The Volume Down until 'reinstall …
آخرین پاسخ توسط clinic.mobile, -
- 3 پاسخ
- 914 بازدید
سلام لطفا فایل فلش i9082 spd 6820 رو بزارید خیلی گیرم..با باکس فرمت کردم الان رو لوگو مونده بالا نمیاد با این زدم فلش نمیگیره 6820_2.3.5_c920_shengda_s803_3d_v08_bin-130812-JT8009-I9082.pac
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
- 0 پاسخ
- 913 بازدید
با سلام خدمت دوستان عرض کنم این مدلی که من تست کردم z00vd mt6580 میباشد که به خاطر مشکل سوکت گوشی از این روش استفاده کردم دوستان میتونن بر روی بقیه گوشیهای ایسوس تست کنن و اعلام نتیجه کنن اموزش به صورت عکس و گویا میباشد فقط به همراه نرم افزار کویک فایل منیجر هم دانلود کنید و از داخل فایل منیجر کویک را نصب کنید
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 912 بازدید
اموزش فلش وآپدیت گوشی و تبلت پرستیژیو prestigio برای دریافت فریمورهای این مارک به آدرس زیر برید Index of /Service_Files/ بعد از دریافت فریمور مناسب برای گوشی یا تبلت خودفایل مورد نظرو از زیپ دربیارید.یه مموری کارت فرمت شده FAT32 بیارید. یه پوشه به اسمFirmware درست کنید. دستگاه راخاموش کرده ومموری راداخل ان قرارمیدهید.همزمان کلید پاور و ولوم مثبت را نگه دارید تا به حالت آپدیت برود. بعداز پایان این پروسه گوشی ریستارت میشود وتمام..
آخرین پاسخ توسط volhard, -
- 3 پاسخ
- 910 بازدید
سلام دوستان یه تبلت telpad D7 هست با پردازنده ی rockchip روی آرم دوم ریست میشه، فایل فلشش رو گیر نیاوردم، راهی هست که بشه از یه تبلت سالم با همون مدل read گرفت و روی این تبلت رایت کرد؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 2 پاسخ
- 910 بازدید
سلام این برنامه بسیار امده ب خصوص برای cpu :A10&A13که سوکتشون خراب یا قدیمی هستش و یا سیستم شناسایی نمی کنه تبلت رو با این برنامه راحت فایل روی رم رایت میکنی تبلت رو خاموش و روشن میکنید و شروع ب فلش میشه.یاعلی PhoenixCard_V309
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 1 پاسخ
- 909 بازدید
سلام خدمت دوستان گرامی اقا این گوشی از این ویروس های جدید داشت( hot girl) با ولکانو اسکن کردم و فرمت الان رو ارم مونده هیچ جوره بالا نمیاد رامی کسی نداره شماره برد هم اینه A8172_6MB_P2 حالا مشتری هم میگه همونجوری کن بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 2 پاسخ
- 908 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان.میخواستم از اساتید بپرسم کارایی این بخش از فلش تولز چیه؟
آخرین پاسخ توسط Merkava,