آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 714 بازدید
سلام مشتری تبلت آورده کد داره برا برداشتن کد چی کار کنم منو ریکاوری هم نداره کسی روشی یاد داره ؟ فایل فلش این مدل هم اگه بود؟ ممنون Q8H-V1.4 .jpg' alt='p9i5_20000113_234333[1].jpg'>]
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
مشکل قفل صفحه vsun h3 1 2
توسط arman3- 11 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت اساتید و دوستان محترم. مشتری گوشی چینی vsun h3 آورده که کد حفاظتیش رو فراموش کرده. با استفاده از کلیدها ریست فکتوری کردم ولی بعد از اینکه بالا اومد دوبارهمون صفحه کد ظاهر شد. یه فایل از یک انجمن خارجی گرفتم فلش زدم گوشی کلا خاموش شد. با فایل باینری که قبل از فلش کردن با کرک پیرانها ازش بکاک گرفته بودم فلش کردم وبه حالت اولش برگردونوم. با ولکانوو چند نرم افزار هم امتحان کردم وایپ نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید...
آخرین پاسخ توسط arman3, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
نیاز فایل فلش گوشی چینی alps p8 plus
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر ممکنه دوستان یک راهکاری برای بازکردن تبلت چینی a13 بدون فعال بودن usb راهنمایی بفرمایید چون میخوام اطلاعاتش پاک نشه این بار برای خودم ضرورت داره چون تبلت مشتری اسم نزدم روش مشتری میگه مال من نیست اما من مطمئنم مال خودشه میخوام بازش کنم که اطلاعاتشو نشونش بدم آیا راهی هست با تشکر
- 0 پاسخ
- 884 بازدید
با سلام همون طور که می دانید این برنامه کارایی های خیلی زیادی ازجمله هارد ریست کردن و فلش کردن و.... داره http://download1455.mediafire.com/w3gszy9b12ig/7la9qmahblejuz5/PhoenixSuit_V1.10.zip
آخرین پاسخ توسط mehrdad.lovely, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان من این رامو مخوام t739-mainboard-v2.2 jtx 20150311 لازم ب ذکر است که کل رام های اینترنتو دارمو تست کردم اگه رام خاصی هست معرفی کنید اسم تبلت cccit a727g
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 0 پاسخ
- 521 بازدید
سلام در صورت امکان راهنمایی فرمایید
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 614 بازدید
ابزار بسیار کاربردی Sell Loader برای گوشیها و تبلتهای MTK امکانات فلشر زیر فلش گوشیهای نوکیا سریx flatform فلش گوشیها و تبلتهای سری MTK قابلیت نصب برنامه و امکاناتی دیگر... D O W N L O A D
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 4 پاسخ
- 959 بازدید
سلام مشتری گوشی اورده مدل QMOBILE فایلوشو از سایت NEED ROM پیدا کردم حالا می خام فلش کنم CACHE و USRDATA نداره فلش نمی شه باید چی کار کنم ارور میده ROM Qmobile S9311 | [Official] add the 05/12/2015 on Needrom
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
درایورsprd
توسط mohamad2126- 4 پاسخ
- 963 بازدید
سلام دوستان به درایورsprdنیاز دارم برای گوشی چینی تو گوگل سرچ زیادی کردم وچیزی دستگیرم نشد تو هاستینگ هم یکی گذاشته بودن ولی همه با اون مشکل داشتن
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
دروود نسخه جدید نرم افزارv1.4 monkey download
آخرین پاسخ توسط h_6767, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام فکر کنم 99 درصد کاربران جهت دانلود در سایت فوقhttp://pan.baidu.comمشکل دارن و نمیتونند ازش دانلود کنند اموزش رو به صورت اسکرین تو فایل فشرده گزاشتم با این روش بنده بیش از 20 تا اکانت اوکی کردم پس دوستان این قدر عرق جلوی سیستم نریزید برای ثبت نام خودتون رو خسته نکنید دانلود فایل Download ثبت نام rar از آپلود آی آر امیدوارم مفید باشه یا علی
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 1 پاسخ
- 841 بازدید
سلام خدمت دوستان گرامی اقا این گوشی از این ویروس های جدید داشت( hot girl) با ولکانو اسکن کردم و فرمت الان رو ارم مونده هیچ جوره بالا نمیاد رامی کسی نداره شماره برد هم اینه A8172_6MB_P2 حالا مشتری هم میگه همونجوری کن بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 2 پاسخ
- 785 بازدید
سلام تو سایت گشتم بود ولی دانلود نمی شد یه گوشی s-color s-v1 هست با پردازنده mt6572 ممنون میشم رام این مدل رو برام بذارید :-P
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
Asus FlashTool-For Flashing, Root/UnRoot + Repair imei. دانلود فایل Download Asus Flash Tool kia mobile rar از آپلود آی آر pass:kia98
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 5 پاسخ
- 8.2k بازدید
با سلام تبلت قفل پترن داره کلید ولوم هم نداره فقط هوم داره منم پاور و هوم میگیرم نمیره ریکاوری فایل فلشش هم ندارم چجور میتونم قفل بردارم؟؟
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 724 بازدید
سلام یه تبلت دارم اصلا بالا نمیات _qp78 main pcb v1.1 مدل همرزده این تبلت به نظرم FARASSOO 717 باشه که فایل فلش اونم نیست
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 738 بازدید
رام های کاستوم cpu allwinner این فایل ها برای مدل هایی که مشکل فارسی یا بلوتوث دارین کارایی خوبی داره Custom-Rom | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 702 بازدید
فایل های مخصوص حل مشکل کالبره تاچ allwinner Colibration-Touch | Easy Firmware
- 0 پاسخ
- 678 بازدید
فایل های رایگان برای a13 تقدیم همکاران A13 | Easy Firmware
- 0 پاسخ
- 637 بازدید
روت برخی از مدل های موتورلا خدمت دوستان دولوپری MOTOROLA | Easy Firmware
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
Faheem Tools یه ابزار بسیار مفید و کار آمد این برنامه توسط فردی به نام "Faheem Anjum" تهیه شده که واقعا برای گوشیهای چینی مفید هست و با این ابزار دیگه غمی ندارید... نکته: برای استفاده از این برنامه حتما حتما باید تیک گزینه USB DEBUGGING در گوشی فعال باشد! توضح در مورد ابزارهای موجود در این برنامه: Check device - این گزینه وضعیت اتصال دستگاه شما رو بررسی میکنه و اگه بعد از کلیک بر روی "search device" برنامه دستگاه شما رو شناسایی کرد بدین معنی است که گزینه USB DEBUGGING در گوشی شما فعال هست و شما میتوانید از دیگر ابزارهای این برنامه استفاده کنید - از دیگر قابلیت های این گزینه این هست که میتواند CPU دستگاه شما رو تشخیص بدهد که این خود یک اقدام م…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
spreadtrumPattern Lock done with uni-android tool v-4.0 Uni-Android Tool V-4.0 - Download - 4shared - WWW.GSM-INDIA.COM INDIA.COM
- 20 پاسخ
- 2.1k بازدید
دوستان فلش کردم با این رام بعد وایپ حالا روشن نمیشه پاور میکنی علامت یو اس بی میاد ویبره میزنه و خاموش میشه به سیستم هم وصل کردم علامت یو اس بی امد و قرمز میشه بعد از چند دقیقه ریستارت و تکرار....UL-K012-WW-11.2.3.33-user
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
نحوه هارد ریست تبلت و گوشی های چینی ابتدا گوشی را خاموش میکنید . کلید ولوم بالا و کلید power را همزمان با هم نگه دارید ( به مدت ۷ ثانیه) و وارد منوی ریکاوری می شوید سپس از منوی نمایش داده شده با فشردن کلید ولوم روی گزینه wipe data /factory reset رفته و با فشردن کلید پاور OK میکنیم و از گزینه های نمایش داده شده گزینه YES – delete all user data را می زنیم و حدود ۲ دقیقه طول می کشد که گوشی کاملا فرمت و ریست شود . و زمانی که پیغام data wipe complete داد این دفعه از منوی تنظیمات نمایش داده شده گزینه reboot system now را می زنیم و وارد محیط گوشی می شویم و از گوشی لذت می بریم! اموزش ورود به ریکاوری و هارد ریست کردن تبلت پیر کاردین ولوم مثبت و منفی را به همراه پاور نگه م…
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian,