آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود ترمیم سریال دستگاه های اندرویدی چینی با چیپ MTK توسط خود دستگاه این روش بر روی تبلت و گوشی هایی که چیپ MTK با نسخه اندروید 4.0.4 داشتند،کاملا تست گردیده و جواب داده... روش کار با نرم افزار: بعد از دانلود نرم افزار و نصب و اجرای آن، (نکته:زبان دستگاه حتما اینگلیسی باشد) غیر فعال کردن گزینه "write success and reboot" ویرایش نمودن IMEI دستگاه زدن کلید "Write" و انتظار تا نمایش پیغام "write success and reboot" خاموش روشن کردن دستگاه (ریبوت کردن/ری استارت) دانلود نرم افزار
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام همکاران محترم. این مدل تبلت a764g مشتری اورده همش خطای پردازش متوقف شد میزنه.ناگفته نماند منو گوشی رو فارسی میکنم ایجور میشه با لاتین مشکل نداره. هارد ریست کردم رفع نشد. کسی دلیل مشکل رو میدونه ؟ اگه نیاز به فلش داره کسی فایل بدون مشکل داره ؟
آخرین پاسخ توسط بهمن آبسته, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
باسلام خدمت دوستان این تبلت و با فایل s706c-7731-d2(216)v1.0 فلش خورد ولی خاموش شد الان هم با هر چندتا فایل دیگه زدم تویه این قسمت گیر میکنه با هر فایلی هم که گرفتم جواب نداد با فایل اولی هم دیگه فلش نمیخوره تویه همین قسمت گیر میکنه cpu spd model:SC7731G دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم راهنمای کنن فایل های گرفتم ورایت نشده sc7731_emmc.pac T200_Android5.1_Four T200_user_20160321_20160929_163826
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
برداشتن رمز گوشی ها و تبلت هایی اندرویدusb debugging فعال باشد بدون نیاز به هیچ باکسی کافیه این برنامه چینی رو نصب کنید و از امکانات پیشرفته دیگرش هم بهره ببرید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
قابلیت های این برنامه Service Reset Pin and Password, Reset Pin and Password (solution). Reset Pattern, Reset Pattern (Solution), Read Pattern Code. Code Sender, Wipe Data, Wipe Data (Solution), Wipe Dalvik-Cache. Pattern Bypass. Exit Safe Mode. Read Gmail ID,Remove Gmail ID. Fast Boot, Root, Unroot, Reboot. Recovery. Bootloader. Off, Off Salution. Volume Control. Android Dealer. Set Time And Date. Wifi Test. Read Wifi Info. Read WiFi Data. Start ADB Server. Kill ADB Server. System Device Manager. Task Manager. Editor Make Backup. Edit Parmater. Script.bin. Dump. Serial No Changer, Read or Write New Serial No. Boot Animation Ch…
آخرین پاسخ توسط newsoft, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان در خواست رام sgh-n035 ؟
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام من رام این تبلت رو از این سایت خریداری کردم ولی لینک دانلودش خطا میده نمیشه دانلود کرد. مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام این گوشی اومد ویروسی بود با فایل این پست فلش زدم گوشی خاموش شده ممنون میشم لینک فایل تست شده قرار بدید MT 6572 http://gsm-developers.ir/thread2797.html
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همکاران گرامی دوستان گوشی چینی جهت فلش مراجعه شد مدل حک شده روی برچسب j7 بود داخل منو a800 بود تو اینفو هم a5000 میزد بگذریم چینیه دیگه . گوشی فوق رو قبل از فلش با ولکانو بکاپ کامل گرفتم . طبق cpu که داشت 6580 فایلهای موجود رو روش رایت کردم با اولین فایل گوشی صفحه سرمه ای شد با دومین فایل که زدم و اشتباهم اینجا بود که حواسم به برداشتن تیک preloader نبود با زدن فایل دوم گوشی دیگه خاموش شد الانم با هیچ باکس و فلشری فلش نمیشه .
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام یه گوشی چینی اومد با مشخصات: relaxx r10 چیپست spd 6820 روی برد هم نوشته: D88-MB_v1.1 سیستم بعضی موقع ها u2s diag sprd میشناسه که اطلا فایل نمیشه فلش زد روش اگه کسی فایل فلشش رو داره لینک بده ممنون میشم با ولکانو بک آپ گرفتم بعد همون رو روش رایت کردم موقع اریز فلش گیر کرد و بعد ارور داد که دوباره انجام بدم ولی الان گوشی کاملا مرده و هیچی نمیشناسه راه حلی وجود داره دوستان؟ با inferno که میزنم >>Current Task: Write Flash>>6820/8810 NAND >>Operation: 1. Power off the phone. 2. Please insert USB cable within 20 seconds. >>Analysis of USB port,Please insert phone USB cable. >> >>Internal version: SP…
آخرین پاسخ توسط modern.carma, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان این گوشی اندروید 5 هستش و مشکل داره برای حذف cpu کوالکام هست و کابل edel هم نداره با cm2 بردارم smart-L5251 کسی از دوستان تجربه ای داره بگه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط narsis5, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام با فایل که تو خود سایتش بود اوکی نشد فایل بک اپ اوکی میخام کسی داره محبت کنه Download V8+ Without password Download V8+ SW2 با اینا نشد
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
Faheem Tools یه ابزار بسیار مفید و کار آمد این برنامه توسط فردی به نام "Faheem Anjum" تهیه شده که واقعا برای گوشیهای چینی مفید هست و با این ابزار دیگه غمی ندارید... نکته: برای استفاده از این برنامه حتما حتما باید تیک گزینه USB DEBUGGING در گوشی فعال باشد! توضح در مورد ابزارهای موجود در این برنامه: Check device - این گزینه وضعیت اتصال دستگاه شما رو بررسی میکنه و اگه بعد از کلیک بر روی "search device" برنامه دستگاه شما رو شناسایی کرد بدین معنی است که گزینه USB DEBUGGING در گوشی شما فعال هست و شما میتوانید از دیگر ابزارهای این برنامه استفاده کنید - از دیگر قابلیت های این گزینه این هست که میتواند CPU دستگاه شما رو تشخیص بدهد که این خود یک اقدام م…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت msi که 10 اینچ هستش برام اوردن با سی پی یو rackchip و با مینبرد ms-noj11 ver:2.0 که هنگ ارم هستش ممنون میشم از اساتید محترم اگه رام این مدل رو دارن برام بزارن با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام درخواست فایل فلش تبلت چینی با مشخصات زیر دارم . ATM7021A TW_J0711AS_V31 20150206
آخرین پاسخ توسط Omid.Abbasi, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام.. فایلشو دان کردم..که به صورت firmware-update logs META-INF boot.img file_contexts system.new.dat system.patch.dat system.transfer.list هستش...با چه ابزاری فلشش کنم.. خیلی گشتم..ولی ابزارشو نتونستم گیر بیارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام ممنون میشم این فایل برام بذارید درخواست فایل فلش تبلت s6-bb-v2.2 ای سی تاچ 1680
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام من رام فارسی آیفون 5س چینی میخواستم لطفا این مشخصات گوشی از طریق mtk droid tools Hardware : MT6572 Model : A6 Build number : A6E_AX_YOUSHI_S002_A6_Universal_V1.06_29-12-2014 Build date UTC : 20141229-033353 Android v : 4.4.3 Baseband v: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V36.P2, 2014/10/15 13:06 Kernel v : 3.4.67 (user@lpengfei) (gcc version 4.7 (GCC) ) #1 SMP Mon Dec 29 11:30:33 CST 2014
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
نیاز مبرم به فایل فلش et_86v2g_a23_v1.8h با cpu a23 و lcd hd و در ضمن توی سایت چندتا فایل بود که از سایت های چینی داده شده که نمیشه به هیچ عنوان دانلود کرد و خواهشا اگر کسی این فایل رو داره آپلود کنه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام یه تبلت جی تاچ اوردن ومشکل انت داره سیم انتن روهم کندم یکسره کردم ولی بازم حل نشد؟
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
مشکل رایت فایل
توسط رامین ملکی- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام.. از لینک دانلود رام تست شده تبلت چینی MTK6572 A6_MB_V1.2 با لینک مستقیم فایل تبلت رو دانلود کردم..حجمش خیلی زیاده...با فرمت bin... با کرک میراکل و پیرانها اصلا لود نمیشه..با چه لودری رایت میشه؟؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
دانگل cm2 میخوام بک آپ بگیرم پیغام خطا میده . سی پی یو mtk . ویندوز 7 از نوع 64 بیتی .
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
نحوه روت کردن Asus FonePad 7 / K00E / ME372CG با سلام خدمت دوستان گرامی از اونجایی که چند نفر از دوستان توی فروم xda به من پیام دادن و خواستار آموزش نحوه ی روت کردن این تبلت شدن در این پست نحوه ی روت کردن رو خدمتتون عرض میکنم به طور خیلی خلاصه میرم سراغ اصل مطلب: پیش نیازها: یک شبکه اینترنت وایرلس( به هیچ عنوان از اینترنت سیم کارت قابل استفاده نیست.دلایلش رو حین آموزش توضیح میدم) یک تبلت Fonepad7 با بیلد نامبر v3.2.4 و یا v5.2.2 و اما آموزش: اول به شبکه وایرلس خودتون وصل بشید سپس ب این مسیر برید: کد: Settings -> About tablet -> System Update و کلید چک کردن آپدیت رو بزنید هنگامی که پیام…
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان بریم سراغ حرفه ای کردن بچه ها ) این نرم افزار داری زبان انگلیسی می باشد. و.......... دانلود آخرین ورژن 2.0.0.5 اطلاعات بیشنر ... (روسی تونم که ما شالله خوبه:-" )
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه وایپ کردم نشد ممنون میشم لینک دانلود بدید I9082 MT6575 با این فایل زدم نوار قرمز پر میشه بعد ارور میده http://forum.gsm-developers.com/thread2778.html
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei,