آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
با درود تلبت سی سی آی تی مدل ای200دابلیو به محض روشن کردن آدمک اندروید روصفحه رویت میشود با زدن کلید پاور فقط نور صفحه کمرنگ و پر رنگ میشود سایر کلیدها بجز ریست عملی انجام نمیدهند در حالت عالی با دکمه پاور روشن نمیشود هنگام اتصال شارژر و یا یو اس بی به این قسمت وارد میشود ش برد: m706c-mb-v2.0.0 2014.09.23 media tek mt 6572a gsl1680 ممنون میشم اگه اطلاعات یا تجربه در این زمینه دارید راهنمائی کنید کلیدها سالم هستن ولی از روی برد خارجشون نکردم
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام این گوشی اومده ویروسی بود ویروس کشی کردم الان میاد بالا ولی بیشتر برنامه ها نیست از تنظیمات کرفته تا پیامک و گزینه تلفن ........ از خوده رام رید گرفتم و هر چی فایل دانلود کردم زدم خاموش میشه بالای 6 رام دانلود کردم که مشخصه رام فرق داشت ولی همین مدل بود جواب نداد دنبال این مشخصه رام می گردم هر چی گشتم پیدا نشد ممنون میشم لینک بدید با این مشخصه s7562 mt6572
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام این گوشی دو ماه پیش اومد قبلا با همین فایل فلش زدم و هیچ مشگلی پیش نیومد و امروز اومد و گوشی روشن بود و امدم فلش زدم خاموش شد فلش کامل میشه ولی روشن نمیشه فرمت کردم و دوباره فلش زدم ولی بازم نشد ممنون میشم راهنمایی کنید مشتری گیر داده میگه روشن تحویل بدهً@*&،11:(:(:( تو این بازار خراب یه گوشی هم باید خسارت بدم http://gsm-developers.ir/thread10254.html#post40666
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
ب سلام خدمت اساتید محترم میخواستم ببینم روش کاملی که بشه از تبلتهای a23 بکاپبگیریم هستش؟؟اخه یه مدل جلو دستمه که اصلا رامش گیر نمیاد حالا یه تبلت هم مینبردش برام اومده که اگه بکاپ بتونم بگیرم میتونم رو تبلتی که هنگ ارم هستش رایت کنم ممنون میشم اگه به زبان ساده برام توضیح بدین ولکانو هم لازم به ذکر هستش که دارم؟؟
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
برنامه های زیر رو دانلود کنید.. http://www.mediafire.com/file/zy0c6kjxvdejqz0/MT67xx+USB+VCOM+DRIVERS.rar http://www.mediafire.com/file/g30krmhk8lsrrge/MT6737M_Android_scatter.txt https://mega.nz/#!kJlm1RAQ!wiK_6AY5uNsykLIBAAPpHXtDN41UZtpPqvZnAkS2Z_Y درایورها رو نصب کنید. فایل MT6737M_Android_scatter رو باز کنید..(با wordpad بهتره ) تو قسمت FIND تایپ کنید FRP قسمت هایی که مشخص کردم رو باید در فلش تول کپی شود که در پایین تر میگم فلش تول رو باز کنید.. از قسمت مربوطه مسیر فایل اسکاتر رو بهش بدین.دقت کنید مثل عکس زیر باشه دوستان قسمت format فلش تول برین و طبق عکس که بالا براتون گذاشتم ر…
آخرین پاسخ توسط mamadjavad, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
درخواست درایور دانگل CM2 و دانگل BEST دارم . ویندوز 7 از نوع 64 بیتی .
آخرین پاسخ توسط mammad268, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
عرض سلام گوشی چینی bml one mini با سی پی یو SC6820 اومد با ولکانو فرمت کردم الان تا ارم بالا میاد سرچ کردم فایل فلشش رو پیدا کردم ROM BML One Mini SC6820 | [Official]-[updated] add the 04/07/2014 on Needrom اما وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ویندوز من 7 هست در ضمن قبلش بک اپ گرفته بودم اما دوباره که فلشش کردم فلش شد اما اخرش این ارور داد > Internal version: SPRD3 Boot downloaded. Start boot please wait a moment.... Spreadtrum Boot Block version 1.1 Boot downloaded. Boot downloaded. Flash ID: 00AD00BC9055 Flash Type:[Hyundai] NAND_HY27UT088G2A FLASH LEN:0x20000000 Erase flash complete. Writing completed. Flash file D:\02-volcano\file …
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم.تبلت بعد ریست مشکل دوربین پیدا کرده.a23 t736 mainboard v3.0 و روی فلت دوربین sy109-733 نوشته با فایل a23 t736 v2.3 فلش زدم حل نشد.یه فایل v3.0 تو انجمن هست که از سایت 4shred هست لیننکش مشکل داره وسط دانلود ارور میده.و درضمن پسورد هم داره.اگه میشه راهکارشو بگین
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
به نام خدا امروز میخوام بهترین روش پاک کردن ویروس های گوشی ها رو به راحت ترین شکل ممکن بهتون یاد بدم این روش خیلی راحته مثل اب خوردن قبل اموزش خواهش میکنم که قیمت کار را پایین نیارید من از مشتری 30-40 میگیرم مخصوصا گوشی های چینی که رام ندارند گوشی های ویروسی دو حالت داره یک حالتش اینه که گوشی کار میکه ولی هنگ میکنه وحالت دوم اینه که گوشی همش ارور متوقف شد میده ونمیشه با گوشی کار کرد این روشی که میگم فقط برای حالت اول جواب میده وبرای حالت دوم یه بار ریست کنید اگه خطای , متوقف شد , درست بشه میشه با این روش درستش کرد خوب گوشی را روت کنید root broser نصب میکنید داخل پوشه system داخل app همه برنامه های سیستم در اینجا قرار داره به تاریخ برنامه ها …
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
حل مشکل سریال invalid-null در سری تبلتهای cpu mediatek Download - گوشی را روت کنید. - فایل نصبی رادر گوشی نصب کنید ولی اجرا نکنید. - فایل mediatek imei repair.exe را اجرا کنید. - حرف Y را تایپ کرده و اینتر بزنید. - حالا اولین سریال را تایپ کرده و اینتر بزنید. - دومین سریال را نیز تایپ کرده و اینتر بزنید. - حالا یک فایل با نام IMEI.bak ایجاد میشود. - آن را در یک مموری کپی کرده و داخل گوشی بیاندازید. - حالا برنامه ای رو در گوشی نصب کردین(mobileuncle)باز کنید. - گزینه IMEI Backup Restore(MTK) رو بزنید. - بعد restore from sd card2 را بزنید و فایل IMEI.bak رو انتخاب ک…
آخرین پاسخ توسط Royalgsm, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر ممکنه دوستان یک راهکاری برای بازکردن تبلت چینی a13 بدون فعال بودن usb راهنمایی بفرمایید چون میخوام اطلاعاتش پاک نشه این بار برای خودم ضرورت داره چون تبلت مشتری اسم نزدم روش مشتری میگه مال من نیست اما من مطمئنم مال خودشه میخوام بازش کنم که اطلاعاتشو نشونش بدم آیا راهی هست با تشکر
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
درخواست فایل فلش iphone 6 cloneبا مشخصه برد m718_v3.1 1704 dl
آخرین پاسخ توسط pargami, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام این گوشی اومده روی آرمه ممنون میشم لینک فایل تست شده بدید ZTC P7 MT 6582 http://uupload.ir/files/7dav_۲۰۱۲۰۱۰۳_۱۷۳۱۳۹.jpg
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
please ensure the firmware file is valid and device work out correctly وقتی میخوام فلش کنم این ارورر میده میبن بردش : et_q8_v2.0 cpu a33 با فونیکس فلش میکنم این ارورر رو میده
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام...ممنون میشم اگه فایل رو محبت کنید..
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان مشتری این تبلیت با پردازنده allwinner a33 مدل Onix AT101-1215 آورده رمز داره با adb نشد گوشی 2 کلید داره و از این 2 کلید هم ریکاوری نرفت الان من باید چی کارم کنم تا رمز این باز بشه ... با adb ارور زیر را میده ... مدل دقیق M102_MB V1.4
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
این مدل رو برام اوردن که رو ارم یو اس بی هم فعال نی ممنون میشم رامش رو برام بزارید rocchip
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
تبلت درحین فلش کابل جدا شده الان رو ارم مونده هرکاری میکنم فلش نمیشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
k7-mb-v2.1 mt6572a
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود ترمیم سریال دستگاه های اندرویدی چینی با چیپ MTK توسط خود دستگاه این روش بر روی تبلت و گوشی هایی که چیپ MTK با نسخه اندروید 4.0.4 داشتند،کاملا تست گردیده و جواب داده... روش کار با نرم افزار: بعد از دانلود نرم افزار و نصب و اجرای آن، (نکته:زبان دستگاه حتما اینگلیسی باشد) غیر فعال کردن گزینه "write success and reboot" ویرایش نمودن IMEI دستگاه زدن کلید "Write" و انتظار تا نمایش پیغام "write success and reboot" خاموش روشن کردن دستگاه (ریبوت کردن/ری استارت) دانلود نرم افزار
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
برداشتن رمز گوشی ها و تبلت هایی اندرویدusb debugging فعال باشد بدون نیاز به هیچ باکسی کافیه این برنامه چینی رو نصب کنید و از امکانات پیشرفته دیگرش هم بهره ببرید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
باسلام خدمت دوستان این تبلت و با فایل s706c-7731-d2(216)v1.0 فلش خورد ولی خاموش شد الان هم با هر چندتا فایل دیگه زدم تویه این قسمت گیر میکنه با هر فایلی هم که گرفتم جواب نداد با فایل اولی هم دیگه فلش نمیخوره تویه همین قسمت گیر میکنه cpu spd model:SC7731G دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم راهنمای کنن فایل های گرفتم ورایت نشده sc7731_emmc.pac T200_Android5.1_Four T200_user_20160321_20160929_163826
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام به همگی دیروز دنبال این فایل بودم که تو یک سایت خارجی پیداش کردم که cpu rockchipولی نتونستم فلش بزنم با چه نرمفزاری میشه زد لینک دانلود فایل https://mega.co.nz/#!tBR3BJZT!LcwuWK63EyvLpxj3mtf5O2dPtG8kwtQ8dcUphrBk9i0 لینک دانلود نرمفزار http://uplod.ir/s1j9vctuw0sf/RKBatchTool_v1.6.zip.htm ولی با این نرمفزار نتونستم بزنم
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان ایا کسی راه حلی واسه حل این مشکل داره؟
آخرین پاسخ توسط sina1381, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان و اساتید سلام و خسته نباشید تبلت پرتسیژو مدل 10se هست با سی پی یو راکیچیپ Prime10SE با اینفینتی لود میشه و لاگ موفق میده که جیمیل برداشته شده اما بازم جیمیل داره فایل فلش گرفتم براش و فلش زدم ولی بازم با دانگل میزنم و علی زغم لاگ موفق بازم جیمیل داره با یه باگ از کیبورد به بعضی از برنامه ها از جمله gmail دست پیدا کردم و خاموشش کردم ولی بازم نتونستم جیمیل بهش بدم با سرچ گوگل میرم برای دانلود برنامه و فایل منیجر دانلو میشه ولی دسترسی بهش ندارم با بلوتوث براش میفرستم دریافت میکنه ولی اجازه نمیده به پوشه ی دانلود دسترسی پیدا کنم دو روزه درگیرشم کسی میتونه راهنمایی کنه فقط منوی ریکاوری داره که وقتی adb رو میزنم سایدلود فعال میشه ولی بازم نمیت…
آخرین پاسخ توسط mohsen8,