آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
خاموشی vsun v3b
توسط DawoodZzz- 2 پاسخ
- 798 بازدید
یه vsun v3b اوردند ویروسی بود با مراپی ویروس کشی کردم رو ارم موند بعدشم که با وولکانو total format رو زدم الان به فضل الله همون مارک رو هم نمیاره با منبع تغذیه 8 صدم میکشه فایلی که توی دانلود سنتر بود رو دارم دان میکنم. دوستان که تجربه داشتن ازین مشکل با فایل راه میافته؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان عزیز نیاز به رام تبلت با مینبرد K0706M_V1.1 دارم مشکل تبلت هم ویروسی بودنشه cpu: mt6572a
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 719 بازدید
با سلام... گوشی مدل x-BQ n9200s با cpu mtk 6580m بیس باند و سریال نداره....با تمامی راههای تست شده...توی برنامه ok میشه...ولی هیچ فرقی نمیکنه... ممنون میشم کمکم کنید... باکس سیگما و ولکانو هم ندارم.
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
نرم اقزاری برای رایت سریال سی پی یو های IMEI Repair Tool For RDA Chipset Device RDA imei repair tool setup - Download - 4shared - Faruk Patwary
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 2 پاسخ
- 736 بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه ممنون میشم رام این مدل رو لینک بدید cpu type:mt6572
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 10 پاسخ
- 14.1k بازدید
سلام خدمت دوستان .... این روش سریعترین روشه من خودم همین دیروز رو دوتا g610 تست کردم و جواب داد خیلی عالی................... بریم برای اموزش: اولین کار گوشی باید روت باشه (راحت با Kingo ROOT یا کرک باکس Piranha روت کنید من با پیرانها روت کردم...) بعد کرک میراکل باز کنید و طبق تصویر برین جلو...... امیدوارم مفید باشه و تکراری نباشه....ً@*&،454.....ً
آخرین پاسخ توسط A@R@S, -
- 4 پاسخ
- 936 بازدید
سلام می خواستم بدونم این حجم EMMC چطور بفهمم این حجم به گوشی مورد نظر من می خوره با ولکانو از گوشی I9060 چینی رید ایفو گرفتم سئوالم این که این عدد رو چطوری متوجه بشم که به مدل گوشی من میخوره آیا از روی رید اینفو مشخص میشه یا نه این رید اینفوی گوشی من Analysis of USB port,Please insert phone USB cable. Connecting... CPU TYPE:MT6572 Hardware version:CA01 Software version:0000 SecCfgVal :0x00000000 BromVersion :0xFF BLVersion :0x01 Boot downloading complete! FlashID:00EC00BC00000055 Flash Type: NAND_K9K4G16Q0M FlashLen:20000000 Analysis of system files... PRELOADER: addr:0x000000 --length:0x080000 …
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
درود این نرم افزار بطور کلی برای لنوو و سی پی یو یاد شده کاربرد دارد ولی روی سری کوآلکوم های دیگه هم قابل استفاده هستش . Qualcomm_FRPTool_C_V1.01.001
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام گوشی txl k900 با سی پی یو spd قفل پترن داشت و ریکاوری هم ندارن اینا با کرک دارگون فرمتش کردم ولی الان رو لگو ریست میشه فایلش هم تو اینترنت نیست در این مواقع هیچ راهی نیست ؟ البته قبل از فقلش با ولکانو رید گرفتم ولی اونم خود به خود پاک شد نمیدونم چی شد یهو؟ tmp-6.bin هم رو پوشه ولکانو وجود نداره گوشی مشابه هم پیدا نکردم رید بگیرم ممنون میشم کمک کنید بدجوری گیرم با سپاس
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه وایپ کردم نشد ممنون میشم لینک دانلود بدید I9082 MT6575 با این فایل زدم نوار قرمز پر میشه بعد ارور میده http://forum.gsm-developers.com/thread2778.html
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 3 پاسخ
- 969 بازدید
سلام دوستان اگه دارید فایلشو بزارین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 786 بازدید
سلام دوستان کسی فایل حل مشکل ussd کد در گوشی اسمارتclio l1 l5221 رو داره؟
آخرین پاسخ توسط mohammad563, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
درود امکانات برنامه: روت بردن گوشی یا تبلت به حالت ریکاوری ریست و فرمت کردن بردن به حالت fast boot و بسیاری امکانات دیگر...... دانلود
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 0 پاسخ
- 730 بازدید
سلام. فیلم اموزشی گویای همه چیز هست.لینک دانلود فایل های مورد نیاز رو هم قرار میدم. EasyFlasher Driver اورژانس موبایل بیرجند
آخرین پاسخ توسط maysamrast, -
- 2 پاسخ
- 828 بازدید
سلام دوستان ویروسی ..... Wait for phone... Phone found! [ 19 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCB00 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87 NAND Flash : NOT INSTALLED eMMC Flash : 1501004B3758564D42014EA5B2CBB171 Initialize Memory ... DRAM already initialized by Preloader DAgent sent , init …
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 835 بازدید
یک روش ساده برای فلش تبلت های چینی نه خطر اینکه فایلی که میخوای فلش کنی به ممبورد این تبلت میخوره یا نمیخورده در حقیقت شاید این اموزش ابتدایی باشه ولی من جایی ندیدم در این مورد بنویسن خودم به شخصه این روش خیلی وقتا کار راه انداخته بریم سراغ آموزش گوشی که روی اروم مونده رو به کامپوتر وصل کرده بعد برنامه PhoenixSuit فلشر تبلت های چینی اجرا میکنیم http://uupload.ir/files/c8v3_1.jpg منتظر میشیم تا برنامه گوشی یا تبلت بشناسه مدل گوشی ظاهر شد نمونه اش عکس بالا تب سوم بالا گزینه apk رفته و گزینه recvery رو کلیک کنید گوشی به قسمت ریکاوری رفته با یک ریست از قسمت ریکاوری کار تمام منتظر بشید گوشی کامل بیاد بالا موفق باشید ۲.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت…
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
دوستان مدتی بود که گوشی e3510 رو واسم آورده بودن و پترن داشت و هر چند تا فایل فلش که روش میزدم پترنش باز نمیشد یعنی گوشی فلش میشد اما پترن همچنان استوار بود. تا اینکه Smart ً@*&،اا
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 975 بازدید
با این نرم افزار اکثر هارد های اسنپ دراگون رو میشه آنبریک کرد. تو اکثر سایتها و انجمنها بصورت پولی قرار داده شده. این نرم افزار نیازی به شناسایی پینوت و باکس نداره. ضمنا آموزشهاش هم براحتی آب خوردن پیدا میشه... Download Qualcomm Flash Image Loader (QFIL)
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 5 پاسخ
- 3.8k بازدید
امروز قصد دارم روش پشتیبان گیری و بازگردانی سریال از گوشی های سری MTK را به شما دوستان عزیز آموزش بدم سریال این سری گوشی ها بر روی فایل nvram می باشد. نکته : وقتی با این روش سریال ترمیم کنید دیگه با وایپ کردن گوشی سریال دوباره به سریال قبلی بر نمیگرده روش های بسیاری برای پشتیبان گیری از قسمت nvram وجود دارد. که عمومی ترین روش آن با برنامه MTK Droid Tool می باشد. که شما ابتدا باید گوشی را روت کرده و پشتیبان گرفته. پس گوشی را روت کرده و با برنامه MTK Droid Tool از گوشی پشتیبان میگیریم. فایل های nvram.bin و MTxxxx_Android_scatter.txt را بر روی دسکتاپ کپی می کنیم. برای این که فایل nvram را با برنامه Sp flash Tool بر روی گوشی رایت کنیم باید فایل MTxxxx_Android…
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
نرم افزار حذف FRPگوشیهای با پردازندهSPD صددرصد تست شده خودم Android Fastboot Reset Tool V1.2 by Mohit kkc
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 4 پاسخ
- 900 بازدید
با سلام گوشی s4 طرح اصلی اندرویید سریال invalid میده با ولکانو و mode3 هم درست نمیشه در این مواقع چیکار باید کرد ؟ با سپاس
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
SPD + Qualcomm Android Reset Tools دانـــلــود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 9 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام فایل باینری سالم برا گوشی marshal me-364 نیاز دارم
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
تبلت درحین فلش کابل جدا شده الان رو ارم مونده هرکاری میکنم فلش نمیشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز واسه حل این مشکل کافیه این فایل رو بزنید روش با فلش تولز ورژن 4.2.2 فار سی هم نداره دانلود فایل فلش اگه بالا نیومد یه وایپ هم بکنید برای اینکه واسه سریالتونم مشکلی پیش نیاد کافیه تیک پریلودر رو بردارید و سپس فلش کنید این فایل برای cpu های mt6583/89 قابل استفاده ست امیدوارم بدرد بخور باشه یاعلی
آخرین پاسخ توسط milad,