آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1k بازدید
درود خدمت همکاران عزیز. تبلت پیرگادین مدل pc704s به شماره برد f761s-mainboard-v2.0.0 gt910 دارم که مشتری برای فلش اورد . بنده با فایلی ک داشتم فلش کرده ولی متاسفانه بعد بالا اومدن تاچ کار نمیکرد ک با فایل دیگری ک داشتم فلش کردم بعد تمام شدن فلش هر کاری کردم روشن نشد . کارهای انجام شده : تست با منبه جریان میکشه ولی روشن خیر با باتری و منبع به سیستم وصل میکنم صدای usb میاد ولی فلش انجام نمیشه البته با باتری چراغ ابی روشن میشه ولی با منبه نه سوکت شارز را هم عوض کردم بازم نه لطفا دوستان راهنمایی کنند/
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
XBO.V6.MT6572.oppo.htc.logo.spflash.mi.test.ok LG Logo MT6582__alps__V6__xiaoxin__4.4.2__ALPS.KK1.MP1.V2. 16 MT6572__Sony XBO__V6__V6__xiaoxin__4.4.2__ALPS.KK1.MP7.V1.7 sony.xbo.v6.MT6572.display.fix sony xbo x bo v6 LDC FIX V79 QHD V2.1 20160223 2123 V1.0.2 ENZH 4D JP V39 با اینا زدم حل نشد گوشی مشکل ویروس داشت.. فلش زدم اما صفحه سفید شد.. خیلی فایل دانلود کردم واسش. از نیدرام هم گرفتم اما اوکی نشده تا الان... گوشی الان روشنه اما صفحه سفیده.. MTKdroidTools هم گوشی رو نمیشناسه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 868 بازدید
با سلام خدمت دوستان عرض کنم این مدلی که من تست کردم z00vd mt6580 میباشد که به خاطر مشکل سوکت گوشی از این روش استفاده کردم دوستان میتونن بر روی بقیه گوشیهای ایسوس تست کنن و اعلام نتیجه کنن اموزش به صورت عکس و گویا میباشد فقط به همراه نرم افزار کویک فایل منیجر هم دانلود کنید و از داخل فایل منیجر کویک را نصب کنید
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 596 بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه وایپ کردم نشد ممنون میشم لینک بدید note 3 n9006 CPU TYPE:MT6572
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 840 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان.میخواستم از اساتید بپرسم کارایی این بخش از فلش تولز چیه؟
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
MT6735__acer__T03__acer_t03__5.1__Acer_AV0L0_T03_1.003.00_EMEA_GEN2 چیپست : MT6735
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام خدمت دوستان این تبلت و با فایل s706c-7731-d2(216)v1.0 فلش خورد ولی خاموش شد الان هم با هر چندتا فایل دیگه زدم تویه این قسمت گیر میکنه با هر فایلی هم که گرفتم جواب نداد با فایل اولی هم دیگه فلش نمیخوره تویه همین قسمت گیر میکنه cpu spd model:SC7731G دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم راهنمای کنن فایل های گرفتم ورایت نشده sc7731_emmc.pac T200_Android5.1_Four T200_user_20160321_20160929_163826
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 2.5k بازدید
تبلت رو خاموش کنید بعد کابل usb رو وصل می کنید. برنامه Rockchip Batch Tool v1.7 را اجرا می کنید. و فایل فلش مورد نظر را انتخاب می کنید. بعد با نگه داشتن دکمه ولوم بالا یا پایین شارژر رو هم وصل می کنید. درایور رو نصب می کنید و یک گزینه سبز رنگ در برنامه ایجاد میشه.. و دکمه Upgrade رو میزنید... به همین راحتی وخوشمزگی... لینک برنامه Rockchip Batch Tool v1.7 اینم اسکرین شات از برنامه
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
اموزش فلش وآپدیت گوشی و تبلت پرستیژیو prestigio برای دریافت فریمورهای این مارک به آدرس زیر برید Index of /Service_Files/ بعد از دریافت فریمور مناسب برای گوشی یا تبلت خودفایل مورد نظرو از زیپ دربیارید.یه مموری کارت فرمت شده FAT32 بیارید. یه پوشه به اسمFirmware درست کنید. دستگاه راخاموش کرده ومموری راداخل ان قرارمیدهید.همزمان کلید پاور و ولوم مثبت را نگه دارید تا به حالت آپدیت برود. بعداز پایان این پروسه گوشی ریستارت میشود وتمام..
آخرین پاسخ توسط volhard, -
- 0 پاسخ
- 2.3k بازدید
تبلت رو خاموش میکنیم و بعد 30 ثانیه دکمه ولوم + رو نگه دارید و تو همین حالت با کابل به سیستم وصل کنید حالا میبینید بعد چند ثانیه محیط ریکاوری فست بوت و بوتلودر که از ریکاوری وارد محیط وایپ میشید و بقیه ماجرا
آخرین پاسخ توسط narsis5, -
- 7 پاسخ
- 4.4k بازدید
سلام رامی واسه این تبلت نیست فقط کلید هوم و پاور داره میدونم یه قلقی هم واسه وایپ کردن داره کسی تجربه هارد ریستشو داره بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 0 پاسخ
- 635 بازدید
سلام 4shared.com - free file sharing and storage pass: gsm mithun roy
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 1 پاسخ
- 775 بازدید
Dev-Host - TAB FIRMWARE BY GSMEXPRESS.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 767 بازدید
ابتدا به اینصورت نقاط KOLO" "KCOLO سیمکشی کنید و فقط فایل booting و recovery رایت کنید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همکاران گرامی یه گوشی چینی viwa v33 رو wipe کردم اما بعد از بالا اومدن گوشی آنتنش پریده با *#06# سریال هردو سیم کارت رو نمایش میده اما آنتن نداره لطفا کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط reza.seven, -
- 3 پاسخ
- 855 بازدید
سلام و عرض ادب مدل : TE7822116B smartTouch cpu : Mediatak mt8389wmk ممنونم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 592 بازدید
سلام ی تبلت چینی اومده رویه ارم هستش.رام این مدلو میخاستم. Cr7050bv2.0_keyb 2013-09-16 اینم مشخصه ی برد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 614 بازدید
با سلام و احترام یعه گوشی Qilive برام آوردن که برا کار تو ترکیه چنچ ای ام ای کنم بعد روت و چنچ توسط سیگما روی آرم موند و با ویپ دیتا هم بالا نیومد یه فایل فلش هم از سایتای خارجی دانلود کردم و زدم روش الان کلا روشن نمیشه فقط به کامپیوتر میزنم کامچیوتر میشناسه و به حالت فلش مود هم میره ممنون میشم راهنماییم کنین پشت گوشی هم این رو زده 862297/H60Q1
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی قفل یوزر داره دیباگ فعال نیست و لاک بوت لودر هم هست سي پي يو هم كوالكامه دوستان نحوه ورود به ریکاوری منو این مدل به چه طریقی امکان داره>..؟ ممنون
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام تبلت mtk دوستان زحمت فایلشو کشیدن بعد فلش خاموش شد خواستم برگردونم رو بکاپی که ازش گرفته بود این ارور میده به انواع کرک باکس و سیستم های مختلف تست شد همه این ارور میده راحلی واسش هست ؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 695 بازدید
با سلام این آموزش تست شده روی حداقل 10 گوشی جواب داده با نصب کرک ALADDIN ورژن 1.34 تب media tek بعد services گوشی رو خاموش کرده استارت کنید گوشی رو وصل کنید بعد از دریافت پیام done گوشی رو جدا نکنید 5 دقیقه صبر کنید بعدش جدا کنید تمام به همین راحتی دیروز frp گوشی smart 5030 با این روش ورداشتم اسکرین شات Untitled.jpg
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 6 پاسخ
- 4.3k بازدید
سلام بیشتر اوقات وقتی میخوای با نرم افزار MTK Droid Tools کار کنید علاوه بر اینکه باید دستگاهتون روت باشه باید توی نرم افزار گزینه روت رو بزنید تا دسترسی داده بشه و اجازه ادامه عملیات رو داشته باشید . ولی گاهی اوقات چنین کاری نمیشه و نرم افزار عملات روت رو انجام نمیده . آموزش رفع مشکل : -برای این کار نرم افزار adbd Insecure v2.00 - نرم افزار رو از طریق sd یا اینکه به گوشی انتقال بدید و نصب کنید و نرم افزار رو اجرا کنید . - از شما دسترسی روت این نرم افزار رو میخواد که باید تایید بشه - 2 تا تیک رو توی نرم افزار بزنید و گوشی رو دوباره وصل کنید و می بنید که مشکل رفع شده خوش باشید
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 0 پاسخ
- 559 بازدید
مراحل هاردریست acer E101 ,کلیدپاوروکلیددوربین راهمزمان باهم میگیریم بعد صفحه clean boot میادوبعدبااستفاده کلید هوم اکی میکنیم بعد یک صفحه زردرنگ باارم ویندوزفون بالا میادویکبارروی تاچ میزنیم وبقیه مراحل بصورت خودکارانجام می شود.
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
حل مشکلwifi وحالت هنگی گوشی های zenfone فارسی سازی و فلش این آموزش برای تمام سری های zenfone 5 و 6 می باشد 1- ابتدا فایل های مورد نظر با ورژن 4.4.2 با بیلد 2.21.... دانلود می کنید zenfone 5 zenfone 6 2- در فایل های دانلود شده فایل recovery.img را اکسترکت کرده 3- فایل مورد نظر دانلود کرده بعداز دانلود فایل ریکاوری و فایل فلش رو درون پوشه platform-tools قرار می دهیم 4-در پوشه platform-tools با گرفتن shift + rght click گزینه open command انتخاب و دستور زیر را در حالت روشن و فعال بودن تیک usb debug وارد می کنید و اینتر زده تا گوشی به حالت droid boot برود adb reboot bootloader نکته : برای رفتن به صورت دستی گوشی خاموش ولوم بالا+ پاور ظاهر شدن لوگو asus رها کردن …
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود گوشی ارور متوقف شد برنامه های سیستمی رو میزد خاموش شد روی لوگو گیر کرد باطری رو دراوردم اصلا روشن نمیشد با منبع هم تا 5 و 6 میومد درحین فلش زدن هم بعد اینکه خط قرمز پر میشه این ارور رو میاره و فلشش روشن میشه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,