آموزش ها و مباحث سخت افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات سخت افزاری گوشی و تبلت های LENOVO
48 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 11 پاسخ
- 25.1k بازدید
سلام دوستان و هممکاران محترم سولوشن مهم شارژ tab lenovo A3300-GV رو براتون میزارم امیدوارم که بدردتون بخوره. تشکر فراموش نشه ۲۰۱۵۰۱۲۰_۱۸۳۰۴۷-1.jpg ۲۰۱۵۰۱۲۰_۱۸۲۸۱۷-1.jpg
آخرین پاسخ توسط Abolfazlaslani, -
- 8 پاسخ
- 13.6k بازدید
سلام..دروود جدیدترین سلوشن تعمیراتی تبلت لنوو Lenovo-A5500-HV مسیر کانکتور باطری
آخرین پاسخ توسط rezakondori, -
- 1 پاسخ
- 11.2k بازدید
از دوستان کسی سلوشن مسیر شارژ و usb تبلت لنوو a3500 رو داره ممنون میشم بذاره
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 0 پاسخ
- 9.1k بازدید
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 13 پاسخ
- 8k بازدید
با سلام یه تبلت لنوو a3000-h هست وقتی در حالت خاموش به شارژ میزنم شارژ میکنه و مشکل نداره اما وقتی روشنش میکنم هیچ عکس العملی نداره و شارژ نمیکنه به سیستم وصل میکنم اصلا شناسایی نمیشه. سوکت شارژ رو تعویض کردم مسیر هم سالمه.:-??
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 11 پاسخ
- 7.7k بازدید
سلام خدمت عزیزان. این تبلت مسیر شارژش خیلی خرابی داره و دیدم جای سولوشنش خالی گذاشتم که شاید لازمتون بشه. خدمت دوستان charging usb lenovo A7600-H.jpg
آخرین پاسخ توسط hawre, -
- 6 پاسخ
- 7k بازدید
سلام..دروود جدید ترین سلوشن های تبلت لنوو lenovo a3000 مسیر شارژ
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 2 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام..دروود سلوشن مسیر لایت تبلت لنوو A3300
آخرین پاسخ توسط امین مختاری, -
- 7 پاسخ
- 3.8k بازدید
سلام و درود دوستان تبلت تو حالت خاموش شارژ میشه و پرم میشه توحالت روشن شارز نمیشه usb نمیخونه پایه ها روی برد سالمه ولتاز تا سر سوکت شارژم 5 ممکنه راهنمایی کنید ؟
آخرین پاسخ توسط a475, -
- 4 پاسخ
- 2.9k بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست مسیر شارژ a3300
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام..دروود دانلود شماتیک تبلت Lenovo A3000 schematic lenovo A3000
- 4 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام..دوستان تبلت lenovo a3500 خیلی دیر شارج میشه..با چند شارژر هم تست کردم فلش هم زدم..به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان کسی از دوستان سولوشن شارژ تبلت لنوو tb3 داره پایه ها همه کنده شده
آخرین پاسخ توسط alizadehhojjat, -
- 0 پاسخ
- 2.1k بازدید
خدمت دوستان هرکی از دوستان از این پست استفاده کرد باید برای سلامتی و رزق بیشتر سازنده دعا کنه انجام نشه راضی نیستم
آخرین پاسخ توسط tandisgonbad, -
- 1 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام خدمت همکاران عزیز. یه تبلت لنوو مدل a3000 h برام اومده که شارژ نمیکنه.سوکت تعویض شد.باتری هم چک شد و سالمه. مشکل بدین صورت هست که بازدن شارژر فقط دفعه اول علامت شارژ باتری رو صفحه میاد.اما دفعه بعد که کلید پاور رو میزنم از علامت خبری نیست و اصلا صفحه تبلت خاموش هست تا مجددا شارژر رو در بیارم و دوباره جا بزنم تا دوباره علامت شارژ باتری رو نشون بده.اصلا باتری رو شارژ نمیکنه.لطفا مرا راهنمایی کنید و اگر هم نقشه ای از قسمت سوکت و شارژ آن و مقادیر مقاومتها دارید برام بذارید. سپاسگذارم
- 2 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام..دروود جدیدترین سلوشن تعمیراتی گوشی لنوو Lenovo A6000 مسیر USB شارژ
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام اساتید عزیز یه تبلت لنوو Tab 2 برام میومد رو صفحه نمایش یه کادر میومد و اجازه هیچ کاری نمیداد شبیه ویروسا بود ولی به مشکل هاردم شک داشتم اومدم تنظیمات کارخونه کردم دیدم رو ارم ریست میشه مطمین شدم هارد ایراد داره با این همه حال فلش کردم خاموش شد.الان ده تا ثابت میکشه میمونه هر کار میکنم فلش بشه ارور 4032 میده.از قسمت رایت مموری هم چیزی روش فلش نمیشه فرمتم نمیشه.ممنون میشم اگه راهی داره بجز برداشتن هارد.فک نکنم تست پوینتم فایده داشته باشه
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام...دروود جدیدترین سلوشن تعمیراتی گوشی لنوو Lenovo A2010 مسیر شارژ و کانکتور باطری
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت دوستان در خواست مسیر پاور a3300
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود دوستان این تبلت به شدت ویروسیه و دیتا توسط سیستم شناخته نمیشه(((فقط شارژ میشه))) کسی از دوستان نقشه ای داره؟برا ترمیم مسیر usb
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
a3300 sharj.jpg خدمت دوستان (موضوع مشابه دیدم ولی چون دیدم موضوع بنده جامع وکامل هست گذاشتم بااجازه از دوست عزیزمwork station)
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام. مشتری تبلت لنوو آورد تاچش شکسته بود. تاچ و عوض کردم و فلش کردم. الان مشکلی ک داره اینه که خود به خود صدای ولووم زیاد میشه. فقط هم این اتفاق برای صدا می افته. در ضمن گلس هم براش انداختم. کسی هست که با این مشکل برخورد کرده باشه؟ راهنمایی لطفا
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام همکارا یه تبلت لنوو 3300 روشنایی صفحه خیلی پایینه در حالی که تنظیماتش درسته مشکل نرم افزاره یا سلفه لایت؟
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
IMG_۲۰۱۵۰۴۰۶_۱۰۰۰۴.jpg خدمت شما دوستان
آخرین پاسخ توسط tandisgonbad, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
شماتيك مداري برد لنوو a3300
آخرین پاسخ توسط mehrasa,