آموزش ها و مباحث سخت افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات سخت افزاری گوشی و تبلت های LENOVO
48 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 11 پاسخ
- 24.3k بازدید
سلام دوستان و هممکاران محترم سولوشن مهم شارژ tab lenovo A3300-GV رو براتون میزارم امیدوارم که بدردتون بخوره. تشکر فراموش نشه ۲۰۱۵۰۱۲۰_۱۸۳۰۴۷-1.jpg ۲۰۱۵۰۱۲۰_۱۸۲۸۱۷-1.jpg
آخرین پاسخ توسط Abolfazlaslani, -
- 0 پاسخ
- 813 بازدید
کانکتور تاچ کلا نیازبه سیمکشی داردو باپایه ها کنده شده ضمنا دستگاه روی ارم میماند لطفا راهنمایی فرمایید
آخرین پاسخ توسط nimam, -
- 1 پاسخ
- 849 بازدید
سلام من یه تبلت لنوو دارم موقع خاموش علامت شارژ میاد ، روشن شارژ نمیکند درخواست کمک دارمlenovo tab 2 10inch
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 2 پاسخ
- 780 بازدید
سلام یه تبلت لنووا مدل tab2 a7 دارم به شارژروصل میکنم اتصالی میکنه خاموش روشن میشه دستتون دردنکنه راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 2 پاسخ
- 840 بازدید
سلام.دوستان این پیغام میتونه از سی پی یو باشه.تبلت a3300 وصل میکنم و تو دیوایس unknowe device میزنه و یک پیغام usb device not recogniz پایین سیستمم میاره.....میسه مسیر یو اس بی رو تا سی پیو بهم بدید
آخرین پاسخ توسط khaneh.mobiles, -
- 8 پاسخ
- 13.2k بازدید
سلام..دروود جدیدترین سلوشن تعمیراتی تبلت لنوو Lenovo-A5500-HV مسیر کانکتور باطری
آخرین پاسخ توسط rezakondori, -
- 0 پاسخ
- 861 بازدید
سلام لطفاً سولوشن ولوم و پاور a7-30Gc بزارید نیاز مبرم دارم ممنون
آخرین پاسخ توسط 3525, -
- 11 پاسخ
- 7.3k بازدید
سلام خدمت عزیزان. این تبلت مسیر شارژش خیلی خرابی داره و دیدم جای سولوشنش خالی گذاشتم که شاید لازمتون بشه. خدمت دوستان charging usb lenovo A7600-H.jpg
آخرین پاسخ توسط hawre, -
- 2 پاسخ
- 4.3k بازدید
سلام..دروود سلوشن مسیر لایت تبلت لنوو A3300
آخرین پاسخ توسط امین مختاری, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام. مشتری تبلت لنوو آورد تاچش شکسته بود. تاچ و عوض کردم و فلش کردم. الان مشکلی ک داره اینه که خود به خود صدای ولووم زیاد میشه. فقط هم این اتفاق برای صدا می افته. در ضمن گلس هم براش انداختم. کسی هست که با این مشکل برخورد کرده باشه؟ راهنمایی لطفا
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 2 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام دوستان کسی از دوستان سولوشن شارژ تبلت لنوو tb3 داره پایه ها همه کنده شده
آخرین پاسخ توسط alizadehhojjat, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام تبلت بخودی خود خاموش شده موقع شارژ پنج شیش صدم جریان میکشه وموقع پاور صفره جریان کشیش بنظر دوستان از آی سی تغذیه ست یا مشکل جای دیگه ست ممنون میشم زود جواب بدین
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
با سلام. تلبت lenevo 3000 هست که فلتش معیوب شده و داخل هیچ سولوشنی بهش اشاره نشده ممنون میشم راهنمایی کنید این فلت مربوط به چه قسمتی هست؟
آخرین پاسخ توسط roohollah020, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
فتو دیود فتو-دیودها به طور گسترده در صنایع الکترونیکی و نواحی مختلف از دتکتورهای موجود در سی دی پلیرها تا سیستم های نوری مخابرات راه دور با پهنای باند وسیع، مورد استفاده قرار می گیرند. موفقیت تکنولوژی فتو-دیود مدیون سادگی در ساختار و قیمت ارزان آن می باشد. با این وجود سرعت های حدود 30 گیگا هرتز و بالاتر از آن در تکنولوژی های اخیر فتو-دیود گزارش شده اند، که نشان دهنده ی پیشرفت تکنولوژی در این زمینه است. تاریخچه ی توسعه ی فتو-دیود توسعه ی تکنولوژی فتو-دیود ناشی از توسعه و گسترش دیودهای پیوندی PN ابتدایی است که به طور جدی در دهه ی1940 آغاز شد. کاربردهایی برای استفاده از دیودهای پیوندی PN مطرح شد که فراتر از استفاده ی ابتدایی از آن ها به منظور یکسو سازی سی…
آخرین پاسخ توسط bazaarbarghir, -
- 4 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام..دوستان تبلت lenovo a3500 خیلی دیر شارج میشه..با چند شارژر هم تست کردم فلش هم زدم..به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 13 پاسخ
- 7.8k بازدید
با سلام یه تبلت لنوو a3000-h هست وقتی در حالت خاموش به شارژ میزنم شارژ میکنه و مشکل نداره اما وقتی روشنش میکنم هیچ عکس العملی نداره و شارژ نمیکنه به سیستم وصل میکنم اصلا شناسایی نمیشه. سوکت شارژ رو تعویض کردم مسیر هم سالمه.:-??
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
بادرود تبلت بالا نمیومد چک کردم دیدم سمت چپ سوکت باطری یه خازن سرامیک شکسته و موقع جازون باطری جرقه میزنه اگر دوستان لطف کنن راهنمایی کنن در خصوص ظرفیت خازن ممنون میشم و سوال دوم اینکه اغلب تبلتا از یه ظرفیت برای خازن ورودی ولتاژ استفاده میکنن؟ سپاسگذارم
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 0 پاسخ
- 803 بازدید
مسیر اسپیکر a3500 صدا ندار ولی با هنسفری صدا داره اسپیکر عوض شد
آخرین پاسخ توسط Morteza.zsz, -
- 7 پاسخ
- 3.6k بازدید
سلام و درود دوستان تبلت تو حالت خاموش شارژ میشه و پرم میشه توحالت روشن شارز نمیشه usb نمیخونه پایه ها روی برد سالمه ولتاز تا سر سوکت شارژم 5 ممکنه راهنمایی کنید ؟
آخرین پاسخ توسط a475, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت دوستان در خواست مسیر پاور a3300
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلوشن تعمیراتی لنوو A6000
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 4 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست مسیر شارژ a3300
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود دوستان این تبلت به شدت ویروسیه و دیتا توسط سیستم شناخته نمیشه(((فقط شارژ میشه))) کسی از دوستان نقشه ای داره؟برا ترمیم مسیر usb
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام خدمت همکاران عزیز. یه تبلت لنوو مدل a3000 h برام اومده که شارژ نمیکنه.سوکت تعویض شد.باتری هم چک شد و سالمه. مشکل بدین صورت هست که بازدن شارژر فقط دفعه اول علامت شارژ باتری رو صفحه میاد.اما دفعه بعد که کلید پاور رو میزنم از علامت خبری نیست و اصلا صفحه تبلت خاموش هست تا مجددا شارژر رو در بیارم و دوباره جا بزنم تا دوباره علامت شارژ باتری رو نشون بده.اصلا باتری رو شارژ نمیکنه.لطفا مرا راهنمایی کنید و اگر هم نقشه ای از قسمت سوکت و شارژ آن و مقادیر مقاومتها دارید برام بذارید. سپاسگذارم
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 2 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام..دروود جدیدترین سلوشن تعمیراتی گوشی لنوو Lenovo A6000 مسیر USB شارژ
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا,