mohsen8 815 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2018 در جدیدترین فریمورهای سامسونگ همیشه امنیت را برای دور زدن FRP بیشتر می کنند ولی گاهی هم ممکن است که یک باگ دیگری پیدا بشود اکنون در آخرین آپدیت حال حاضر نوت 8 یک باگ در کیبورد سامسونگ پیدا شده با استفاده از این باگ به راحتی می توان FRP را دور زد در این پست نحو استفاده از این باگ را آموزش می دهیم این آموزش بر روی گوشی نوت 8 تست شده است تست بر روی فریمور N950FXXU2BQKG انجام شده است اندروید 7.1.1 گوشی را روشن به یک ایترنت متصل نمایید تا منوی وارد کردن جیمیل بروید کیبورد که بالا آمد به تنظیمات کیبورد مراجعه نمایید به آخرین گزینه مراجعه کنید منتظر بمانید تا گزینه Update برای کیبورد ظاهر شود گزینه زیر را زده اکنون استارت را بزنید تا به فروشگاه سامسونگ برای آپدیت کیبورد بروید بر روی آیکون جستجو بالا سمت راست بزنید و ماشین حساب را جستجو کنید(calculator) ماشین حساب را دانلود و اجرا نمایید اکنون در ماشین حساب کد زیر را وارد کنید اکنون منوی زیر برایتان نمایان می شود کد بالا در عکس را وارد کنید تا منوی زیر نمایان شود گزینه موجود در عکس را انتخاب و ریبوت کنید گوشی وقتی بالا آمد آنرا به سیستم وصل کنید از نصب بودن درایورهای ساموسنگ مطمئن بشید باید در همان منوی اول مانند عکس زیر اجازه دیباگ بخواهد گوشی اوکی کنید و با ابزار GSD گزینه Reset FRP Via ADB منتظر بمانید ابزار اوکی بدهد تمام مراحل اولیه را بروید خبری از پرسیدن جیمیل نمی باشد ابزار GSD را نیز از لینک زیر دانلود نمایید توجه داشته باشید که این باگ ممکن است در برخی رامها وجود نداشته باشد موفق باشید لینک در پرتال با دانلود برنامه لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2018 من هم با این روش براحتی زدم خیلی راحت و کاربردی هستش هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
Zahd 1 ارسال شده در 2 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2018 اگه اپدیتو نیاره باید چکار کرد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.