mohsen8 815 ارسال شده در 31 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2017 با سلام همیشه دغدغه برای شروع کار توسعه استخراج درست فایلها می باشد امروز براتون ابزاری را معرفی می کنم که بسیار راحت فایلهای MTK را استخراج و بسازید همچنین این ابزار قادر به استخراج و ساخت دوباره بوت و ریکاوری را دارا می باشد با ما باشید با معرفی این ابزار ابتدا ابزار را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید برنامه MTK Extractor را اجرا کنید همان طور که مشاهده میکنید در منوی فریمور شما سه تب دارید در تب اول برای فریمورهای اندروید 5 و 6 می باشد که دارایی فایل کانتکس هستند این فایل را در فایل بوت فریمور می توانید پیدا کنید نام فایل لیست نیز system.transfer.list می باشد فایل اندروید 4 نیز فقط ایمیج فایل سیستم می باشد در آخر نیز برای ساخت دوباره فریمور حتی می توانید حجم مورد نظر را تعیین کنید برای هر کدام از عملیات فقط بر روی استارت کلیک کنید تا شروع شوند فایل مورد نظر در خود پوشه برنامه ذخیره می شود در گزینه بوت نیز که به شکل زیر می باشد می توانید فایل بوت را ریپک و آنپک کنید به راحتی فایل file_contexts را هم در مواقعی می توانید در همین فایل بوت پیدا کنید گزینه ریکاوری نیز به شکل زیر می باشد در اینجا نیز به راحتی می توانید فایل ریکاوری را ریپک و آنپک کنید موفق باشید این برنامه در سیستم عاملهای زیر اجرا می شود windows xp ،vista، 7، 8، 8.1، 10 توانایی استخراج فایلهای system.img،system.new.dat،boot.imgو recovery.img همچنین ریپک تمام فایلهای بالا را فراهم می کند این برنامه توسط توسعه دهنده Mr.Le.Hau ساخته شده و تمام اعتبار برنامه متعلق به ایشان می باشد لینک در پرتال برای دانلود فایل لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 10 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2017 این برنامه خیلی عالی بود به سوال داشتم من با این برنامه یه رام دستکاری کردم.. یه سری برنامه بهش اضافه کردم حالا موندم چطوری رام زیپ کنم که رو گوشی رایت کنم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 11 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2017 این برنامه خیلی عالی بودبه سوال داشتم من با این برنامه یه رام دستکاری کردم.. یه سری برنامه بهش اضافه کردم حالا موندم چطوری رام زیپ کنم که رو گوشی رایت کنم لطفا راهنمایی کنید برای چی زیپ کنید دوباره با خود برنامه img کنید با فلش تولز رایتش کنید..یا همون img رو زیپ کنید با ریکاوری کاستوم رایتش کنید آموزش زیپ کردن هم هست چندین آموزش لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 11 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2017 چطوری با خود برنامه به img تبدیل کنید لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 11 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2017 چطوری با خود برنامه به img تبدیل کنید قسمت Build آخری پوشه سیستم رو بدی استارت بزن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.