رفتن به مطلب
sajadmd

بکاپ گرفتن از شماره های آیفون به وسیله iCloud ‌

پست های پیشنهاد شده

۱- ابتدا وارد اپلیکیشن Settings شوید و در بالا ترین قسمت منو، روی نام خود که در کنار تصویر اکانت قرار گرفته، مانند تصویر زیر ضربه بزنید.

بکاپ گرفتن از شماره های آیفون

۲- حالا روی بخش iCloud که در تصویر زیر مشخص شده، ضربه بزنید.

بکاپ گرفتن از شماره های آیفون

۳- در این قسمت، می توانید میزان ظرفیت اشغال شده از فضای ابری آیکلاد خودتان را مشاهده کنید. اگر همانند تصویر زیر، سوییچ مربوط به Contacts به رنگ سبز نمایش داده شده، دیگر نیازی نیست کار خاصی انجام دهید. چرا که مخاطبین شما به صورت خودکار روی فضای iCloud ذخیره خواهند شد.

بکاپ گرفتن از شماره های آیفون

۴- اگر سوییچ مربوطه به رنگ خاکستری است، روی آن ضربه بزنید تا به رنگ سبز درآمده و عملیات بکاپ گیری از کانتکت های آیفون تان آغاز گردد.

۵- مانند تصویر زیر، سوالی از شما مبنی بر یکی شدن مخاطبین با موارد موجود روی اکانت آیکلاد پرسیده می شود. گزینه Merge را انتخاب کنید.

بکاپ گرفتن از شماره های آیفون

۶- بعد از گذشت زمانی حدودا یک ساعته، می توانید به وب سایت iCloud.com مراجعه کنید، اپل آیدی و رمز عبور خود را وارد کرده و از صحت عملیات بکاپ گرفتن از شماره های آیفون مطلع شوید.

نکته: به یاد داشته باشید که در این روش، گوشی شما حتما باید به وای فای متصل باشد.

بکاپ گرفتن از شماره های آیفون به وسیله نرم افزار iTunes

ممکن است برای بکاپ گرفتن از کانتکت های آیفون به فضاهای ابری و آیکلاد اعتماد نداشته باشید. کمپانی اپل راه دیگری را پیش روی شما گذاشته و آن، استفاده از نرم افزار آیتونز است. به این ترتیب مخاطبین آیفون شما روی کامپیوتر یا لپ تاپ خودتان ذخیره شده و شخصی دیگر به آن ها دسترسی نخواهد داشت.

شایان ذکر است که فضای ابری iCloud از امنیت بالایی برخوردار بوده و اطلاعات شما، به صورت رمزگذاری شده روی آن ذخیره می شود و هیچ شخصی، حتی کارمندان و مدیران ارشد اپل نیز به آنها دسترسی نخواهند داشت.

برای بکاپ گرفتن از کانتکت های آیفون به وسیله iTunes مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- نرم افزار آیتونز را باز کرده و آیفون خود را از طریق کابل به کامپیوتر یا لپ تاپ متصل کنید. به این ترتیب آیفون شما مانند تصویر زیر شناسایی خواهد شد.

بکاپ گرفتن از شماره های آیفون

۲- در منوی سمت چپ، روی عبارت Info که در تصویر زیر نشان داده شده، کلیک کنید.

بکاپ گرفتن از شماره های آیفون

۳- در بالا ترین قسمت صفحه جدید باز شده، مانند تصویر زیر عبارت Sync Contacts با یک چک باکس در کنار آن دیده می شود.

بکاپ گرفتن از شماره های آیفون

۴- روی قسمت چک باکس کلیک کرده و سپس دکمه Apply از پایین پنجره نرم افزار آیتونز را انتخاب کنید. به این ترتیب عملیات بکاپ گرفتن از مخاطبین آیفون آغاز می شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بکاپ iCloud شامل چه چیزهایی می‌شود؟ برای دریافت پاسخ این سوال، بهتر است لیست زیر را مطالعه کنید:

  • داده‌های اپلیکیشن ها: فایل‌هایی که اپلیکیشن های شما (شامل نرم افزارهای شخص ثالث هم می‌شود) دانلود کرده‌ یا در طول استفاده ذخیره کرده‌اند.
  • بکاپ‌های اپل واچ
  • تنظیمات: چیزهایی مثل تنظیمات زبان و منطقه، هشدار ساعت، چیدمان اپلیکیشن های هوم اسکرین، شدت روشنایی صفحه نمایش و بیشتر. تنظیمات اعمال‌شده مربوط به دستگاه‌های HomeKit نیز به همان شکل ذخیره خواهند شد.
  • تاریخچه تماس، iMessage، پیامک و MMS
  • تصاویر و ویدیوها: ویدیوها و تصاویری که در اپلیکیشن Photos هستند.
  • تاریخچه خرید: خرید از سرویس‌‌های اپل مثل موسیقی، فیلم، سریال‌های تلویزیونی، اپلیکیشن ها و کتاب‌ها. این بکاپ تنها لیست خریدهای شما را شامل شده و خود فایل‌ها ذخیره نخواهند شد. با این حال، بعد از بازگردانی بکاپ می‌توانید آنها را دانلود کنید.
  • رینگتون‌ها

شاید برخی اطلاعات مهم در این لیست نباشند چرا که پیش‌تر در iCloud هستند. از جمله این اطلاعات می‌توان به دفترچه مخاطبان، تقویم، بوک‌مارک‌های سافاری، یادداشت‌ها و تصاویر به اشتراک گذاشته اشاره کرد. اطلاعات اپل پی، Face ID و Touch ID در این فضا ذخیره نخواهند شد.

در صورت تمایل برای ذخیره کلمات عبور شبکه‌های وای فای، اطلاعات ورود به سایت‌ها و مشخصات کارت‌های اعتباری در iCloud، باید گزینه Keychain را در iCloud فعال کرد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...