tmp peyman 19 ارسال شده در اردیبهشت 21 با سلام با bst و هر برنامه ای ک بود امتحان کردم اما بعد از وصل شدن ب نت اکانت میخواد مشتریم فراموش کرده اکانت رو رام هم زدم با چنتا ورژن mi 10 و mi9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
DawoodZzz 120 ارسال شده در اردیبهشت 21 (ویرایش شده) در 39 دقیقه قبل، tmp peyman گفته است : با سلام با bst و هر برنامه ای ک بود امتحان کردم اما بعد از وصل شدن ب نت اکانت میخواد مشتریم فراموش کرده اکانت رو رام هم زدم با چنتا ورژن mi 10 و mi9 دروود... دانگرید کن به 8 انلاک mi account بزن... بعد انلاک فکتوری ریست نزن که دوباره میاد.. ویرایش شده اردیبهشت 21 توسط DawoodZzz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در اردیبهشت 22 منم همین مشکل رو با redmi 5 داشتم وقتی انلاک میزنی خودش ریسیت فکتوری میشه مشکل منم نتونستم حل کنم دیگه با شماره موبایلش بازگردانی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
tmp peyman 19 ارسال شده در مهر 18 با سلام خدمت دوستان میخواستم از مدیران ساین خواهش کنم ک اگه مقدوره براشون این فایل رو تو دانلود سنتر قرار بدن دانلود کنم نتونستم اکانس سایت رو تهیه کنم https://combinefile.com/index.php?a=downloads&b=file&id=32676 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال