behnam1991 195 ارسال شده در آبان 97 سلام اساتید تعمیرکار ی نوت ۴ هست مشکل جریان کشی نداره مشکل سخت افزاری هم نداره باطری هم سالم و اصلی روش هست با رام ۴ فایل هم فلشش کردم مشکل گوشی : گاهی اوقات یهو خاموش میشه باید باطری درارم و بزنم جا تا روشن شه باطری زود تخلیه میکنه ولی تحقیق و پرسجو کردن گفتن مشکل دام گوشی هست میشه بگین چیکارش کنم اگر مشکل رام هست لینک رام بهم بدین ک مشکل برطرف کنم خیلی اعصابم خراب کرده ممنون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam1991 195 ارسال شده در آبان 97 کسی نمیدونه باید چیکار کنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam1991 195 ارسال شده در آبان 97 کسی نیست مرا یاری کند ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam1991 195 ارسال شده در آبان 97 کسی راه حل یا نظر خاصی نداره رام چندین منطقه مختلف رو روش تست زدم ولی بازم یهو خاموش میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Makarov 17 ارسال شده در آبان 97 سلام من یه نوت تری برام اوردن یهو خاموش میکرد به منبع که وصل میکردم دیگه خاموش نمیکرد یه باطری رو کارتنی روش گذاشتم مشکلش حل شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam1991 195 ارسال شده در آبان 97 نظر دیگه ای نبود ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر