abolfazl6812 2 ارسال شده در مهر 97 دوستان g925p سفارش امریکا سریالش به این شکله 990005781820395 بیس باند هم داره ولی انتن نداره فایل cret هم رایت نشد راه حلی براش هست ه درست بشه لطفا بگین به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadsoftware 286 ارسال شده در مهر 97 سری p قبل از فلش اینفو بگیر اگه با ۳۵ شروع بشه = رام کاستوم نصب شده است سریال ۳۵ پریده و به ۹۹ تبدیل شده (رام رسمی شرکتی باعث تبدیل شدن به سریال ۹۹ میشه) سریال داخل همتا چک کن غیر قانونی زده یا فعال راهی هم نداره دوباره به ۳۵ برگرده (تا جایی که من اطلاع دارم) 1 واکنش ها : vahid6630 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_2344 251 ارسال شده در مهر 97 فایل مودم تست کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi9823 163 ارسال شده در مهر 97 این سریال شما: G900 Galaxy S5 (A3LSMG900V, A3LSMN910V واسه مشخصات بالاس شما واسه مشکل خودت QCN رایت کن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl6812 2 ارسال شده در مهر 97 اصلا تو سایت همتا نیسته به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl6812 2 ارسال شده در مهر 97 حتما یه راهی داره ؟؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl6812 2 ارسال شده در مهر 97 این فایل های که گفتین تست شده هست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl6812 2 ارسال شده در مهر 97 اموزش رایتشون چطوریه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi9823 163 ارسال شده در مهر 97 ابتدا فایل سرت رایت کن و اگر خطا میده لاگ رو اینجا بزار تا ببینیم مشکل کار چیه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl6812 2 ارسال شده در مهر 97 باشه . انجام میدم. بابت همتا امروز رفتم دوباره زدم قانونی بود ثبت شده بود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl6812 2 ارسال شده در مهر 97 این ارور میده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl6812 2 ارسال شده در مهر 97 ؟؟؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر