hazraty 15 ارسال شده در مهر 97 (ویرایش شده) سلام دوستان شدیدا سرت دوسیم g920f لازم دارم کسی داره لینک بده لطفا ویرایش شده در مهر 97 توسط hazraty به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi9823 163 ارسال شده در مهر 97 دو سیم سرت نداره اما من تک سیم رو برات ادیت کردم و دوسیم کردمش: G920F.cert به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M.Abedi 37 ارسال شده در مهر 97 شما سرت بزنید فکر کنم به مشکل همتا برمیخورید اگر سرت رو گوشی دیگه هم زده شده باشه که به دلیل فعال بودن همزمان یک سریال در دو تا گوشی غیر فعال میشه اگر سرت جدید باشه شانس بیاری رجیستری باشه وگرنه باید کار رجیستریش هم انجام بدی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazraty 15 ارسال شده در مهر 97 در در 10 مهر 1397 در 02:30، hadi9823 گفته است : دو سیم سرت نداره اما من تک سیم رو برات ادیت کردم و دوسیم کردمش: G920F.cert رایت کنم مشکلی نداره؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazraty 15 ارسال شده در مهر 97 در در 10 مهر 1397 در 02:30، hadi9823 گفته است : دو سیم سرت نداره اما من تک سیم رو برات ادیت کردم و دوسیم کردمش: G920F.cert داداش رایت کردم بازم تک سیمه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi9823 163 ارسال شده در مهر 97 خودش گوشی الان دو سیم کارته؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..::AtifGsm::.. 32 ارسال شده در مهر 97 در 19 ساعت قبل، hadi9823 گفته است : دو سیم سرت نداره اما من تک سیم رو برات ادیت کردم و دوسیم کردمش: G920F.cert برادرم عزیزم این مدل دو سیم کارته نیست چطور دو سیم کارته ادیت کردی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Shahrokhi_GSM 845 ارسال شده در مهر 97 در 19 ساعت قبل، hadi9823 گفته است : دو سیم سرت نداره اما من تک سیم رو برات ادیت کردم و دوسیم کردمش: G920F.cert منظورتون از ادیت چیه؟ فایل cert بر مبنای رمزنگاری دیفنی هست یعنی شما این رمزنگاری رو الان هک کردی؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen8 582 ارسال شده در مهر 97 اول از همه برید دانلود مود چک کنید F مدل شما یا P اگه P که هیچ فقط سرت میخوره و بخاطر ریجستری بی خیالش بشید اگه F هست و مدل دو سیمشه FD برید ترمیم کنید ترمیمش هست این مدل دنبال رایت سرت نباشید که با ریجستری دیگه زدن سرت معنی نداره اون ادیتی هم که دوستمون گفتند از یک سرت دیگه یا خود سرت اطلاعات imei بالایی رو کپی میزنید پایین ولی میزنید imei2 همینه ولی بازم میگم زدن سرت وقت تلف کردن بخاطر ریجستری به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazraty 15 ارسال شده در مهر 97 در در 10 مهر 1397 در 22:32، mohsen8 گفته است : اول از همه برید دانلود مود چک کنید F مدل شما یا P اگه P که هیچ فقط سرت میخوره و بخاطر ریجستری بی خیالش بشید اگه F هست و مدل دو سیمشه FD برید ترمیم کنید ترمیمش هست این مدل دنبال رایت سرت نباشید که با ریجستری دیگه زدن سرت معنی نداره اون ادیتی هم که دوستمون گفتند از یک سرت دیگه یا خود سرت اطلاعات imei بالایی رو کپی میزنید پایین ولی میزنید imei2 همینه ولی بازم میگم زدن سرت وقت تلف کردن بخاطر ریجستری مشکلی نیست اگه کسی سرت دوسیمشو داره بزاره لطفا بله گوشی دوسیمه که دوتا ime داره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadi9823 163 ارسال شده در مهر 97 این سرت تست شده دوسیم هستش: G920FD.cert 1 واکنش ها : Shahrokhi_GSM به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر