Shahrokhi_GSM 845 ارسال شده در اسفند 96 تسلیت متاسفانه با خبر شدیم پدر گرامی سیاوش عزیز یکی از فعال ترین اعضا انجمن دار فانی رو وداع گفتند تیم جی اس ام دولپرز درگذشت آن عزیز از دست رفته را تسلیت و آرزوی صبر جهت بازماندگان دارد تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانیم امیدواریم که غم آخر باشد تسلیت 9 2 واکنش ها : modern soft، reza_2344، behnam1991 و 8 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
modern soft 127 ارسال شده در اسفند 96 خدا رحمت کنه خدا به خانوادش صبر بده 1 1 واکنش ها : reza_2344 و siavash sadr به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_2344 251 ارسال شده در اسفند 96 منم به نوبه خود عرض تسلیت و برای بازماندگان صبوری و شکیبایی دارم خداون قرین رحمتش کند 2 واکنش ها : modern soft و siavash sadr به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam1991 195 ارسال شده در اسفند 96 منم تسلیت میگم به سیاوش عزیز انشالله غم آخرتون باشه 2 واکنش ها : siavash sadr و navid amini به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghodooss 41 ارسال شده در اسفند 96 تسلیت الله رحمتش کنه 1 1 واکنش ها : siavash sadr و reza_2344 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid6630 85 ارسال شده در اسفند 96 سلام بهت تسلیت میگم 1 1 واکنش ها : siavash sadr و reza_2344 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ILYA20 1,533 ارسال شده در اسفند 96 سلام این خبر شوکه کننده هست سیاوش جان من رو هم در غم خودت شریک بدان هیچ چیز در این دنیا جاودانه نیست امیدوارم غم آخرتون باشه 2 1 واکنش ها : navid amini، siavash sadr و reza_2344 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeiduniquej 126 ارسال شده در اسفند 96 سلام خدا رحمتشون کنه و به خانواده بزرگوارشون صبر بده 1 1 واکنش ها : siavash sadr و reza_2344 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadsoftware 286 ارسال شده در اسفند 96 خدا رحمتشون کنه غم آخرتون باشه 1 1 واکنش ها : siavash sadr و reza_2344 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sa33d 36 ارسال شده در اسفند 96 خدا رحمتشون کنه 1 1 واکنش ها : siavash sadr و reza_2344 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MR.Majid 132 ارسال شده در اسفند 96 تسلیت میگم به سیاوش عزیز 1 1 واکنش ها : siavash sadr و reza_2344 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud 141 ارسال شده در اسفند 96 تسلیت میگم سیاوش عزیز 1 1 واکنش ها : siavash sadr و reza_2344 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
originalmobileorg 70 ارسال شده در اسفند 96 خدا رحمتش کنه تسلیت میگم سیاوش جان انشالله غم آخرتون باشه 1 1 واکنش ها : siavash sadr و reza_2344 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
siavash sadr 259 ارسال شده در اسفند 96 سلام دوستان از لطف همتون ممنونم انشالا ک هیچوقت داغ عزیز نبینید و دلتون همیشه شاد و لبتون همیشه خندون باش و خدا همه رفتگان رو رحمت کنه 2 2 واکنش ها : vahid6630، mavi، reza_2344 و 1 نفر دیگر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazraty 15 ارسال شده در اسفند 96 خدا رحمت کنه سیاوش جان داداش ایشالا غم آخرت باشه 1 واکنش ها : siavash sadr به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
d sezar 25 ارسال شده در اسفند 96 منم به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم تا بود سایه پر مهر پدر بر سر ما بخدا قدر پدر را نه تو دانی ونه من 1 1 واکنش ها : siavash sadr و farhadsoftware به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mavi 16 ارسال شده در اسفند 96 خدا رحمت کنه سیاوش جان ایشالا غم آخرت باشه 1 واکنش ها : siavash sadr به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
موبایل حسین 37 ارسال شده در اسفند 96 داداش خدا رحمتش کنه انشالله غم اخرتون باشه 1 واکنش ها : siavash sadr به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gebal 34 ارسال شده در اسفند 96 هر چند میدونم تو این شرایط هیچ کلامی تسلی بخش درد و غم شما و خانوادتون نیست. ولی خواستم بدونی ما در کنارت هستیم 1 واکنش ها : siavash sadr به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
siavash sadr 259 ارسال شده در اسفند 96 در 3 ساعت قبل، gebal گفته است : هر چند میدونم تو این شرایط هیچ کلامی تسلی بخش درد و غم شما و خانوادتون نیست. ولی خواستم بدونی ما در کنارت هستیم در 4 ساعت قبل، موبایل حسین گفته است : داداش خدا رحمتش کنه انشالله غم اخرتون باشه در 4 ساعت قبل، mavi گفته است : خدا رحمت کنه سیاوش جان ایشالا غم آخرت باشه در 6 ساعت قبل، d sezar گفته است : منم به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم تا بود سایه پر مهر پدر بر سر ما بخدا قدر پدر را نه تو دانی ونه من در 13 ساعت قبل، hazraty گفته است : خدا رحمت کنه سیاوش جان داداش ایشالا غم آخرت باشه ممنون دوستان عزیز به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر