babakazad1372 2 ارسال شده در بهمن 96 سلام من می خواستم رام آن پنج را دانلود کنم ولی می گن فارسی نمیشه اگه فارسی هم باشه عملکردش کندتر می شه لطفا نحوه ی فلش زدنشو رو توضیح دهید یا اگه فارسی میشود لطفا راهنمایی کنید ممنون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghodooss 41 ارسال شده در بهمن 96 سلام به یه تعمیر کار مجرب در شهرتون مراجعه کنید تا متحمل هزینه بیشتر نشدین یا حق موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babakazad1372 2 ارسال شده در بهمن 96 در 13 ساعت قبل، ghodooss گفته است : سلام به یه تعمیر کار مجرب در شهرتون مراجعه کنید تا متحمل هزینه بیشتر نشدین یا حق موفق باشید دادا چندتا تارو خودم فلش کردم از دستم بر میاد تو این سایتی که گذاشتین اون فارسی نداره فارسی نبود کارو سخت می کنه یکی از دوستان فلاش کرده ولی زیاد از اون خوشم نیومد در باره گوشی اسم شخص میاد من می خوام یه رام بین المللی باشه حداقل فارسی ساز یا اسم شخصی روی گوشی نیاد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babakazad1372 2 ارسال شده در بهمن 96 در 22 ساعت قبل، babakazad1372 گفته است : دادا چندتا تارو خودم فلش کردم از دستم بر میاد تو این سایتی که گذاشتین اون فارسی نداره فارسی نبود کارو سخت می کنه یکی از دوستان فلاش کرده ولی زیاد از اون خوشم نیومد در باره گوشی اسم شخص میاد من می خوام یه رام بین المللی باشه حداقل فارسی ساز یا اسم شخصی روی گوشی نیاد لطفا جواب بفرمایید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر