hosseingh810 13 ارسال شده در آبان 95 خب برای اینکار که خیلی هم راحته و بدون دردسر نیاز به هیچ چیز ندارید فقط کافیه فایل dload که حاوی ریکاوری هست رو دانلود کنید و بذارید تو رم و نصبش کنید و البته قبلش فایل مربوط به حذف قفل رو هم بریزید تو رم و بابالا اومدن ریکاوری نصبش کنید در عرض 10ثانیه دانلود فایل های مورد نیاز برای دوستانی که باکس ولکانو دارند Read Info بگیرند تمام 1 1 واکنش ها : iraj و reza_behbahan به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid 11 ارسال شده در تیر 96 سلام هرکاری کردم فایل dlaod رو نشناخت میشه راهنمایی کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_2344 251 ارسال شده در تیر 96 سلام هرکاری کردم فایل dlaod رو نشناخت میشه راهنمایی کنید با دانگل cm2میتئنید کدشو رید بگیرید فکر کنم کرک میراکل انجام بده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid 11 ارسال شده در تیر 96 Boot not accepted Sent from my iPhone using Tapatalk به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanjabak1368 28 ارسال شده در تیر 96 اینفینیتی کدشو برنمیداره فقط باید ریکاوری کاستوم بزنید که غیر از روش dload با فلش تولز هم میشه ریکاوری رو نصب کرد ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_behbahan 10 ارسال شده در بهمن 96 در در 22 آبان 1395 در 20:15، hosseingh810 گفته است : خب برای اینکار که خیلی هم راحته و بدون دردسر نیاز به هیچ چیز ندارید فقط کافیه فایل dload که حاوی ریکاوری هست رو دانلود کنید و بذارید تو رم و نصبش کنید و البته قبلش فایل مربوط به حذف قفل رو هم بریزید تو رم و بابالا اومدن ریکاوری نصبش کنید در عرض 10ثانیه دانلود فایل های مورد نیاز برای دوستانی که باکس ولکانو دارند Read Info بگیرند تمام من تست کردم روی بیلد 125 براحتی آب خوردن جواب داد...مرسی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
OREO2018 211 ارسال شده در بهمن 96 در در 22 آبان 1395 در 20:15، hosseingh810 گفته است : خب برای اینکار که خیلی هم راحته و بدون دردسر نیاز به هیچ چیز ندارید فقط کافیه فایل dload که حاوی ریکاوری هست رو دانلود کنید و بذارید تو رم و نصبش کنید و البته قبلش فایل مربوط به حذف قفل رو هم بریزید تو رم و بابالا اومدن ریکاوری نصبش کنید در عرض 10ثانیه دانلود فایل های مورد نیاز برای دوستانی که باکس ولکانو دارند Read Info بگیرند تمام درود فایل رو دانلود کردم..داخل فایل 2 تا فایل زیپ اکسترکت کنم یا ن همونطوری بزارم تو مموری کارت درسته؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iraj 46 ارسال شده در بهمن 96 (ویرایش شده) در در 3 تیر 1396 در 13:59، reza_2344 گفته است : با دانگل cm2میتئنید کدشو رید بگیرید فکر کنم کرک میراکل انجام بده سکبوت هست یه جواب نمیده ویرایش شده در بهمن 96 توسط iraj به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir.1009 0 ارسال شده در خرداد 97 سلام من روبیلد 125 تست کردم فایل dload رایت نمیشه و fail میده مشکل از چیه؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadsoftware 286 ارسال شده در خرداد 97 فردا نگاه می کنم من فایل تست شده دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hazraty 15 ارسال شده در خرداد 97 دوستان با فایل scatter و نرم افزار gsd راحت میشه برداشت من تست کردم موفق باشید 1 واکنش ها : ILYA20 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر